Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Semmittevö magyar orvostudomány

2774 levél
Válasz 03.04.24. 15:37 #14
Martin bátyó
MM itt a lényeg, igazad van tesokám.
Ez a mostani tetves szar kormány amit megszavaztak egy hazug köcsögség. pffuj igy meg ugy most olvastam hogy a kollégiumokat is amiket igértek 2005re lehet hogy befejezik és ez is csak pár ezer hely. Meg hogy régi munkás szállokat meg laktanyákat akarnak átalakitani kolégiummá. Hát a faszomat nem akarják lakhatová tenni?
Még a végén egy 2. vh-s taposoakna alatt lesz az ágyad vazz.
17778 levél
Válasz 03.04.24. 14:40 #13
MagicMoment
HÁt nem ártana ha eza sokat "igérő" (nevetséges,ocska,hazug) kormány tenne is valamit...felkéne szerelni a korházakat, az áplónőket normálisan megkéne fizetni. Nem pedig hazudozni a fizetés emelésről..pffff
520 levél
Válasz 03.04.24. 14:24 #12
hill
protection powa
2774 levél
Válasz 03.04.24. 09:45 #11
Martin bátyó
Igazad van meg ahogy látom sok embernek lehet hogy csak a házidokik meg az sztk-s szutykok azok akik félvállrol veszik a dolgokat de hát ugye ha ök jol csinálnák akkor talán kevesebb ember kerülne kés alá.

Tegnap elmentem valami természetgyógyászhoz ami hát mondhatom semmit se ért de legalább a rossz energiákat leszedte rolam :-Đ
Az injekciotol már jobban vagyok de ma megyek valami csontkovácshoz mert ugy néz ki egy csont el is van mozdulva.

De persze az orvosok szerint csak 1 honapot pihentessem, mostmár az 1 hét helyett.

Nevetséges.

3164 levél
Válasz 03.04.23. 22:41 #10
NeoExDeath
Velem kb több mint egy éve történt az eset, ami nem is annyira a nemtörődésről, mint inkább a szakértelem hiányáról szól. Arra eszmélek hogyha nagyobb levegőt veszek majd szét szakadok... Csak egészen apró levegőket tudtam venni, különben éreztem hogy majd kihalok a fájdalomtól. Elmegyek dokihoz, aszondja vírusos fertőzés, adott gyógyszert. A poén az hogy még hatott is valamit, mert jobban lettem... Aztán egy hét múlva visszestem, és mehettem két hétre kórházba vizenyős mellhártya gyulladással (ez kb annyit tesz hogy a bal tüdőm igencsak meg volt telve folyadékkal, ergo nem tudtam tőle levegőt venni+feszítette a tüdőmet...)
Vírusos fertőzés mii????
Azért élmény volt, egy csővet fúrtak át a bordáim között a hátamon, bele a tüdőmbe, és csapoltak... De viszont profi helyre kerültem! Szóval az én véleményem hogy a háziorvassal kell vigyázni, mindenki törekedjen a specialistákra ha teheti. Főleg az ilyen vén fasz örgeemberekkel kell vigyázni, akik aztán tényleg szarják le. Tisztelet a kivételnek.
bye
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
40 levél
Válasz 03.04.23. 18:16 #9
Apocalypse
a magyar orvostudomány akár hiszed akár nem nagyon is sokat adott a világnak és az élvonalban voltunk mindig is ezen a téren... az más dolog, hogy az egyszerű orvosok nem mindig éppen a legmegfelelőbbek, de hát senki sem tökéletes!
1008 levél
Válasz 03.04.23. 17:27 #8
MAgi
Én mindig ilyen sztoríkat hallok apámtól, nagyapámtól, a barátnőm anyjától, hogy csak azokat említsem akikkel gyakran találkozom.
De utálok orvoshoz járni!
Mondjuk velem még nem volt ilyen, szerencsére ritkán vagyok beteg.
"Only human" - Agent Smith
2774 levél
Válasz 03.04.23. 14:39 #7
Martin bátyó
Ma mentem vissza a háziorvosonhoz 2 hete voltam elöször akkor azt mondta az korházi manus hogy 1 hét pihenö. Most meg megyek vissza háziorvos azt mondja legyen 1 honap mert idö kell neki. Persze ha egy honap mulva még szarabb lenne akkor hát izé elnézték.

Voltam utána szerencsére ismerös dokinál aki beléminjekciozott valami löttyöt és már sokkal jobban mozog. Hát erröl ennyit.

Tényleg sajnálatos hogy ilyen lekezelöen elküldik az embert a fenébe.
511 levél
Válasz 03.04.22. 20:27 #6
Seprű
Nem tudom ,hogy ez vigasztal-e ,de nemcsak Magyarországon ,hanem úgy általában az egész keleten ilyen helyzet van...
"Minden baloldali egy fasz." Silvio Berlusconi
3167 levél
Válasz 03.04.22. 19:16 #5
'Tacker Takk'
Tényleg küldözgetik az embereket ide-oda. Megvárakoztatják rendesen.
De ez a mi érdekünk...lehet, hogy nyugaton ez nem így van, sokkal kiforrattabb, és megszervezett...Azért a fontosabb dolgok (műtőkben, orvosi szaktudás) azért nem olyan nagy a lemaradás, mint mondjuk a rendelőkben, és a kórtermekben...
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
11787 levél
Válasz 03.04.22. 18:31 #4
Ghoost
Az ujfalui korház is ilyen halálkórházszerűség, sokan haltak meg akiknek kis bajuk let volna cska nem vetétk észre.
Ma nekem szrencsére a vérvételt korrekten megcsinálták, csaka röntgent baszták el és meg kellett ismérelni
3123 levél
Válasz 03.04.22. 18:26 #3
CybearBoy
Egy ismerősöm is kórházban dolgozik, és siralmas állapotok vannak, berendezés és emberek terén is...
9789 levél
Válasz 03.04.22. 18:21 #2
Gillette
Velem még nem volt ilyen, ált varni szoktak és mindig ráérnek(vagy csak nem akarják megvárakoztatni az Istent ).Viszont a nővéremet egyszer hazaküldték vakbélgyulladással azt majdnem belehalt.Bent volt 2 napig kivizsgáláson és azt mondták hogy nincs semmi baja(de volt),pár napmúlva anyámmal elmentek Pécsre ott meg egyből megállapították hogy vakbélgyulladás és egyből megműtötték.Szóval ez a dombóvári halálkorház.Aki ide bekerül az ritkán jön ki élve.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
2774 levél
Válasz 03.04.22. 09:46 #1
Martin bátyó
Hi all!

Nem tudom kinek volt vagy nem volt még olyan esete hogy ide-oda küldözgetik a bajával esetleg nem foglalkoznak vele érdembe de nekem ebböl már nagyon elegem van.

Történt 3 hete hogy a jobb hátizmom edzés közbe megfájdult és a karomat nem birtam normálisan felemelni.
Edzöm azt mondja pihentessem 3-4 napot majd megjavul. 3 nap mulva gondolom gebasz van elmegyek háziorvoshoz. Ö nem tud mit mondani menjek el ortopédushoz a korházba.
Ott 2 orát ültem mire behiv és fél perc alatt el kezdi irni a jelentést és még meg se nézett. Mondom ne vegyem le a felsöm aszongya na jo.Ez egy 70 éves kommunista öreg csoka volt de ha mégegyszer meglátom leverem.

Pihentessem 1 hetet, meghuztam. Mivel éreztem hogy ennél többröl van szo elmentem egy barátom ismeröséhez aki valami belgyogyász de ö többet tud a teströl. Idáig 2 hét rohangálás után jutottam el ö felirt 2 gyogyszer és azt mondta hogy tornáztatni kell és ha nem javul akkor megy bele az injekcio meg a szurkálás. Most megyek hozzá mert nem javult. Ma már odáig jutottam hogy felkelés után is majd be szarok a fájdalomtol holott ha egy normális háziorvos látja lehet hogy ma már edzésre mennék.

Szoval ez a nemtörödömség és a hozzá nem értés miatt van az hogy nekem ez a 2. olyan esetem hogy kénytelen vagyok kihagyni és felmondani dolgokkal.

Ez szerintem undorito de sajnos nem tudom ez ellen lehet-e egyáltalán bármit is csinálni?!?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.