Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Animatrix DVD (Cikk)

130 levél
Válasz 03.06.24. 14:38 #3
SeMboR
És ha lehetek indiszkrét melyik nem tetszett?
Egyedül vagyok, pedig mindenki itt van aki számít rám...
556 levél
Válasz 03.06.20. 11:13 #2
Baboy
Egy ideje már kapható az Animatrix, és mint minded rendes Matrix rajongó, meg is néztem. Szerintem 1 részen kívül mind jó volt.
Az igazság odaát van... kár hogy mi ideát...
3553 levél
Válasz 03.06.20. 00:34 #1
The Lord
Nem olvastam végig a cikket, csupán a zenékhez írnék néhány kiegészítést:

Junkie XL, a holland DJ, akinek Elvis vs. JXL: A Little Less Conversion című remixe 24 országban került a slágerlisták élére.

Junkie XL anno még nagyon régen egy rockbanda tagja volt, mely a 90-es évek közepén feloszlott. Ezután kezdett el elektronikus zenéket nyomni, a köztudatba a Back From Computer Hell című számával robbant be, melyet Sasha is felpakolt a legendás 13-as Global Underground-ra. Ezen kívül persze sok jó zenét csinált (Be Y U Whop To Be >>> remélem jól írtam le, Bon Voyage, Beauty Never Fades, Breezer stb.). Little Less Conversation szvsz kicsit slágeres.

DJ Shadow, a hip-hop legendás alakja, aki hat év után végre egy újabb albumnyi mixet jelentetett meg Private Press címen.

Nem tudom mennyire hip-hop (inkább breakbeat, triphop, vagy vmi ilyesmi), de elég jó zenéket nyom a csávó, a High Noon c. felvétele személyes kedvenc .

Adam Freeland, a nu-skool fenomén London underground világából.

Freeland igazi elektronikus zenét tol a nu-skool-on keresztül a breakbeat-en át egészen a lágyabb dallamokig, Isten. Ha jól emlékszem legutolsó mixlemeze az On Tour volt, de lehet, hogy keverem.

Photek, egy másik angol DJ, akit lüktető táncdallamai a Jungle műfaj királyává avatnak.

Tápos DnB-t tol a csávó nemrég a pecsában is tiszteletét tette, elég jól játszott. Amúgy Photek a dnb mellett kipróbálta magát a chillout, valamint a proghouse világában is, a Mine to Give c. szerzeménye több neves kiadvány között felkerült John Digweed 19-es Global-jára is, mely sokak szerint az eddigi legjobb GU kiadvány.

Satoshi Tomiee, a New Yorkban élő japán származású DJ, aki a progresszív trance egyik jeles képviselője.

Inkább a proghouse jeles képviselője, bár ez szubjektív, ugyanis szerintem progressive trance nem létezett sose, csak proghouse, de végülis most nem erről szeretnék elmélkedni. Ő is eléggé nagyágyú, két szám hozta meg számára a hírnevet: az egyik az Upin Flames, melyet a Bedrock is megremixelt, felkerült a Lawler-féle Nubreed-re, vmint a Renaissance - Desire-re. A másik száma a Love in Traffic volt, iszonyat sok remixet készítettek belőle, eme trekk - Photek-ével egyetemben - ugyancsak felkerült a GU019-re.

Peace Orchestra and Tosca. Az ismert német trip-hop duó, a Kruder és Dorfmeister tagjainak szólóprojektjei. Peter Kruder jegyzi a Peace Orchestrát, Richard Dorfmeister pedig a Toscát.

Ezek nagyon jó zenéket tolnak, a Tosca - Suzuki c. albumot mindenkinek szívből ajánlom, hatalmas számok vannak rajta!

Most így utólag végignézve, a magamfajta mátrixgyűlölő embernek ez a dvd már csak a soundtrackek miatt is érdekes lehet .
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.