Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Távoztak a Diablo II készítői a Blizzard-tól (Hírek)

2387 levél
Válasz 03.07.03. 20:23 #12
SShark
A SC Ghostot a BLIZZARD csak felügyeli és szakvéleménnyel látja el gyakorlatilag a cég égisze alatt készül. Úgy nyilatkoztak, hogy ez egy kísérlet arra ,hogy mit rejt a konzolos piac. Gyakorlatilag mint minőségellenőr van jelen. Ezt egy Jacob Stephens nevü csóka mondta aki a projectet vezeti. /A GURU ban olvastam/
7037 levél
Válasz 03.07.03. 19:24 #11
Aruns
Hát a MMORPG-k egy része id Diabloid hack@slash, csak nem olyan izometrikus nézetből, mint a Dio, hanem esetleg FPS nézetből, vagy zúmolhatós fityfiritty stílusban (de a Blade od Darknesshez, Runehez és egyebekhez hasonló progik szvsz ugyanolyan agyatlan csapkolódások)
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
8074 levél
Válasz 03.07.03. 16:54 #10
Gerry
A SC:Ghoost-al a konzolos piacot mérik fel, emiatt nem lehet rájuk haragudni (mondjuk az, hogy nem is tervezik átportolni pc-re már kissé szemét húzás..)

A WoW-ról igencsak sokat lehet hallani, csak figyelni kell...(egyébként pedig ez MMORPG, nem pedig diabloid hack&slash)
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
88 levél
Válasz 03.07.03. 15:56 #9
power11
A Blizzard is kezd egyre lejjebb csúszni nyakig
a sz*rb* !!


A mostani játékaik szarok pl: Starcraft: Ghost ami megse jelenik pc-n csak konzolon? World of Warcraft talán itt valami diablo szerűséget akartak összehozni de nem nagyon sekerülhetett nekik mert nem nagyon hallani róla!

Mi lesz a Diablo ősatyainak a cég nevük??

8074 levél
Válasz 03.07.03. 14:58 #8
Gerry
El lehet hinni, bár én is szkeptikusan állok a témához. De egy játékot nem akkor kezdnek el fejlesztni, mikor bejelntik az, mondjanak bármit is a fejlesztő/kiadó részéről..
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
1892 levél
Válasz 03.07.03. 11:49 #7
Trafikos
akkor már nem nagyon reménykedhetünk Diablo3ban
losztmucsacsosz
2387 levél
Válasz 03.07.03. 09:43 #6
SShark
Az 576.hu-n ezt írták:
Mialatt a játékipar és a szaksajtó a négyek és a Blizzard North szakításától hangos, addig Bill Roper és társai már izgatottan dolgoznak új cégük felfuttatásán. Az ex-vezérigazgató mobiltelefonja a kiadók, illetve rajongók hivásaitól hangos, akik támogatásukról biztosították a Diablo sorozat megalkotásában jeleskedő szakembereket. Roper ezért is emelte ki a játékosokkal való kommunikáció jelentőségét, melyre igen nagy hangsúlyt fektetnek majd a stúdió előrehaladásának folyamán. Természetesen nem maradhatott szó nélkül a Blizzard további sorsa sem, ugyanis az elemzők szerint sokkal nehezebbé teheti a VU Games eladását a fejlesztőcsapat vezetőinek kiválása, hiszen kétségtelenül a Blizzard jelentette a legnagyobb értéket a Vivendi számára. Roper szerint a számukra is nehéz döntést igyekeztek úgy meghozni, hogy az ne érintse a stúdió még be nem jelentett két projektjét (!), így a munka gördülékenyen folytatódhat tovább. Az emberek fantáziáját természetesen most az mozgatja a legjobban, hogy a megalakulás előtt álló csapat milyen játékok fejlesztését tervezi a jövőben, azonban erről még nem voltak hajlandóak nyilatkozni a négyek, ami maximálisan érthető is. Az első hivatalos "ülést" tegnap este egy vacsora keretében tartották meg, ahol szó esett terveikről, s talán még a játékötletek is szóba kerültek, ám erről spekulálni még tényleg korai lenne.
Hozzáfűzés: be nem jelentett project? ezt nem hiszem.
2387 levél
Válasz 03.07.03. 09:31 #5
SShark
Hú ez nagy baj mivel ezek a palik tényleg a Diablo irányzatot vezették. David Brevik volt az egésznek az egyik szülőatyja. Namármost a BLIZZARD a Diablo nevet nem fogja kiadni. Szerintem a BLIZZARD egy barom, mivel teljesen ráált a World of Warcraftre, a Warcraft expre a Diablot meg le sem szarták. Biztos emlékeztek rá hogy anno a Diablo 1 után egy évvel már konkrét hírek sőt egy két rajz is volt a Diablo 2 ről. Gondolom ezek a srácok meg inkább a saját gyermekkel /Diablo/ foglalkoztak volna.
531 levél
Válasz 03.07.03. 00:47 #4
GL
Örüljünk annak hogy nem ELtávoztak
4084 levél
Válasz 03.07.03. 00:29 #3
GRIM ONION
Remélem nem lesz gond a Blizzardnál... "Ők" a kedvenceim!
Az élet jó! Csak a világ szar...
897 levél
Válasz 03.07.03. 00:09 #2
Tib
Nekem sose volt nagyon szimpatikus a Blizzard, de a jól bevált csapatot miért kellett megbolygatni?! Ha így is dől a lé, akkor miért kockáztatnak?!

Csak nehogy az legyen velük, mint a Westwood-dal. Ha jól tudom, onnan is kiléptek a húzó emberek, aztán szépen megszűntette a céget a EA...
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte. - Isaac Asimov
1610 levél
Válasz 03.07.02. 11:47 #1
MaJiN GoTeNkS
ez tök szívás
lehet hogy sokkal xarabbak lesznek a gammák
de az is lehet hogy jobbak
Susnyás - Be

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.