Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Roy Makaay a Bayernbe igazolt!!!

11867 levél
Válasz 03.08.05. 12:17 #2
RASTA guy
Okok, de ezer topikot nyitni? :\

1ebkent en is kamazom a Bayernt!
sakálemberek...
395 levél
Válasz 03.08.05. 12:13 #1
Zoltano
Hello Mindenkinek! MAKAAY A BAYERNBE IGAZOLOT!!!!

Íme a nyár második átigazolási bombája, mégpedig európa eggyik legjobb klubbcsapata, és legjobb csatára között!!!

De beszéljen helyettem a nemzetisport cikke!!!

Makaay a Bayernbe igazolt

"Már délelőtt lehetett reménykedni, hogy véget ér az egyre terebélyesebb szappanopera, amelynek főszereplői: Roy Makaay, a Deportivo La Coruna és a Bayern München.

Akkor ugyanis Augusto César Lendoiro, a Deportivo La Coruna elnöke a következő nyilatkozatot tette: "Az összes jel arra utal, hogy döntő fázisába érkezett az ügy. Most már a mindent vagy semmit szellemében folytatódhatnak a tárgyalások.” Eközben Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke a Bild című lap hétfői számában üzent a tárgyalásokat vezető Uli Hoenessnek, a klub menedzserének, illetve Karl-Heinz Rummeniggének, a Bayern AG felügyelőbizottsága elnökének, hogy Makaay esetében nem érdemes egymillió eurón alkudozni, Giovane Elber és Claudio Pizarro mellett még egy világklasszis csatárra szüksége van a német rekordbajnoknak. Már csak azért is, hogy ne ismétlődjön meg a közelmúlt: Makaay a BL 2002–2003-as kiírásában két mérkőzésen négyszer vette be a világ egyik legjobb kapusának tartott Oliver Kahn hálóját.
A bajor reményekből végül hétfő késő estére valóság lett! Rob Jansen, a futballista ügynöke több órán keresztül tárgyalt Lendoiróval, aki végül beleegyezett abba, hogy a Primera División 2003-as gólkirálya elhagyja a klubot. Jellemző a Deportivo szorult anyagi helyzetére, hogy a presidente hajlandó volt engedni a támadó 21 millió eurós vételárából (a licit az öszszeg csaknem háromszorosáról indult…), és spanyol lapértesülések szerint végül 16 és 18 millió euró közötti összeg lett a vételár.
Az már korábban eldőlt, hogy Makaay négyéves szerződésben állapodott meg a Bayern Münchennel, igaz, ekkor a Deportivo majdnem hivatalos tiltakozást nyújtott be az európai szövetséghez, mondván: szabályellenes, hogy a vevő előbb a játékossal, nem pedig a labdarúgó klubjával jut egyezségre.

Makaay boldogan tekinthet vissza a La Coruna-i évekre: irány München! "

Kiegészíteném azzal, hogy Roy valószínüleg 9-es mezszámot fog kapni!

FORZA BAYERN!!!!
" Az éltemben az a legsz*rabb, hogy hiányzik belőle a QUICK SAVE és a QUICK LOAD"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.