Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Autós "balesetek", történetek

32254 levél
Válasz 09.08.01. 18:53 #164
szbszig
Leszakadt hidas baleset képekkel.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
32254 levél
Válasz 09.07.20. 16:58 #163
szbszig
259 kocsi ment össze az autópályán.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
32254 levél
Válasz 09.07.12. 20:54 #162
szbszig
Repülőgéppel ütközött a kocsi...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
2590 levél
Válasz 08.08.20. 10:54 #161
Tódee
Igen, azért van ellenpélda is. Engem is egyszer "elütött" egy autó, egyből vagy tizen jöttek oda segíteni. A nő, aki a kocsit vezette is nagyon rendes volt, pedig én voltam a hibás. Szóval azért szerencsére nem mindenki ilyen nemazénproblémám-minekfoglalkozzamvele típusú ember.
There's only one rule of metal: PLAY IT FUCKIN' LOUD!!!
959 levél
Válasz 08.08.19. 13:58 #160
Miking
Azért a sok cserbenhagyásra már mondok egy ellenpéldát: tavaly cangával csináltam egy szaltót (nekimentem egy bokornak ), az első autós mondjuk baromi érdekes módon rámdudált mikor már a földön feküdtem, viszont mire feltápászkodtam már 2 autós is megállt h megnézzék mi a bajom, az 1ik aztán el is fuvarozott hazáig.
288 levél
Válasz 08.08.19. 12:04 #159
n.dani007
Nem baleset de autós történet.
Pár éve egy szép júliusi reggel régi öreg Lada Samaránkat megpakolva indultunk el Miskolcról Siófokra. A csomagtartó televolt, már semmi nem fért volna el benne, de indulás előtt apám tesója adott egy kisebb tűzoltópalackot vészhelyet esetére. Csomagok ki, palack a csomagtartó aljára, csomag vissza, kiabálás veszekedés + a szokásos majd indulás. Rátérünk az autópályára ÉS szépen indulunk a Balaton fele. Pest előtt (fogalmam nincs hogy pontosan hol) megálltunk tankolni. Megtankoltunk és kicsit félre álltunk. Miközben apámmal bementünk fizetni azt vettük észre hogy a kocsi kigyulladt.. vagyis a motor.. elsőnek látom füstöl, mondom király felfőzte a vizet már csak ez hiányzott. De nem, a motor szabályosan lángokban állt. Apám mint jó Vágási Feri, gyorsan előkaparta a csomagtartóból a palackot és eloltotta a tüzet és így megmentette az autó életét + a benzinkútét is De mire eloltotta már kiürítették a kutat és már senki se volt ott Azért érdekes de senki se jött oda hozzánk, hogy eloltsa vagy ilyesmi... Az út hátralévő részében minden autóspihenőnél megkellet állni, hogy ellenőrizzük a motort. (Vhogyan az olaj került mindig a forró blokkra, mar nem tudom hogyan) Így lett a Miskolc-Siófok szakaszból egy több mint 6 órás út
Akkor ott nem volt vicces de azis biztos hoyg ezt a nyaralást sose felejtem el A Samara még mindig jól van, csak már másnak fog kigyulladni
Darkynt
1949 levél
Válasz 08.08.19. 11:40 #158
Arthur Dent
Persze hogy alapvetően személyfüggő de azért nézzük már meg az arányokat, a sofőrök 90%-a egy defektet is megkockáztatott inkább mint hogy megálljon segíteni...

Én több évet húztam le külföldön a so-called Nyugaton és ott NEM ilyen a hozzáállás, ha csak félreállsz az út mentén már mindenki lassít hogy nincs-e valami baj.

Az a baj hogy az elmúlt cc.500 év elnyomása alatt csak az önző, a közönyös, és az aljas boldogulhatott, és ez meg is látszik a mai magyar mentalitáson.
I seem to be having tremendous difficulty with my lifestyle.
21647 levél
Válasz 08.08.19. 11:31 #157
padavan
Nem hinném, hogy akár az USA-ban egy karambolt követően mintha mi sem történt volna húznának el a kocsik egymás után, amíg az a szerencsétlen nő elvérzik.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
29281 levél
Válasz 08.08.19. 11:30 #156
Germinator
Nem mondtam, hogy volt ilyen Csakhogy ezek a cserbenhagyások személyektől függenek - szerintem.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
21647 levél
Válasz 08.08.19. 11:28 #155
padavan
Mondj az utóbbi 15 évből egy esetet, amikor ez a csürhe képes volt összefogni és valódi eredményeket elérni.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
29281 levél
Válasz 08.08.19. 11:26 #154
Germinator
Jó, hát Amerikában volt nemrég, hogy az a nő meghalt a pszichiátrián, miután senki sem foglalkozott vele... azért ilyenek nem csak itt vannak. De szerintem ez nem nép-, hanem emberfüggő. Egyszerűen senki nem akarja, hogy megzavarják a napi rutinját, nem akar belekeveredni semmibe, inkább éli tovább a saját életét. Na persze ez nem túl dícséretes, de nem hiszem, hogy ez csak "ránk", magyarorkra lenne jellemző.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
21647 levél
Válasz 08.08.19. 11:24 #153
padavan
Te jó ég!

De nincs min csodálkozni sajnos. Pár napja az Echo TV betelefonálós műsorában - Pörzse Sándor az isten! -egy hölgy osztotta meg velünk az "élményét" erről az embertelen közönyösségről.

A metrón utazott és feltünt neki, hogy a vele szemben ülő férfinak ki vannak tágulva a szemei és soha nem pislog, kajak, mintha halott lenne. Az is volt. Miután kiverte a nő a hisztit, a mentősök megállapították, hogy már legalább másfél órája volt halott.

Az a ember ott halt meg délután a metrókocsiban, több tucat másik ember között és még csak fel sem tünt senkinek. A metrósoknak sem, amikor a végállomásra beértek, meg újra pályára álltak! Senkinek nem tünt fel egy halott ember a metróban, hétköznap délután! Na, ez milyen?

Vagy a barátnőm tegnapi esete. Három cigány nyakonönti forró kávéval, szegény annyira megalázva érzi magát és olyan tehetetlennek, hogy sírva fakad. És mindenki más néz ki az ablakon, vagy a padlót bámulja, újságnak nevezett mocskot olvas, mp3-at ciripletet.

Egy szartömeg ez a nép.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
29281 levél
Válasz 08.08.19. 11:05 #152
Germinator
Szekszárdon volt ilyen baleset? Wow...

Nálunk az volt a poén, bár ezt valószínű már írtam valahova, hogy a házunk előtti kereszteződésben állt a pirosban egy csaj, hátulról meg beleszállt egy másik kocsi. Nem olyan hűdenagy sebességgel, de azért összetört a csaj autójának a hátulja, a pali viszont, aki a vétkes volt, abban a pillanatban elhúzott a helyszínről. Mi volt a vicc? A vétkes első lökhárítója is összetört, emiatt leesett a rendszámtáblája, és az a helyszínen maradt Ennyit a cserbenhagyásról.

Egyébként szándékosan hozol fel évekkel ezelőtt elfelejtett topikokat?
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
1949 levél
Válasz 08.08.19. 11:02 #151
Arthur Dent
Szentlőrinc helyett Szekszárd
I seem to be having tremendous difficulty with my lifestyle.
1949 levél
Válasz 08.08.19. 11:01 #150
Arthur Dent
Megtörtént eset:

Augusztus 3-án vasárnap a kora hajnali órákban a 6-os úton Pest felé autóztunk, Bonyhád és Szentlőrinc között egy balesetbe futottunk be, éppen egész pályás útlezárás-helyszínelés folyt.

A szituáció gyakori, egy X faluból származó fiatalember (mint később megtudtam illuminált állapotban) frontálisan ütközött egy szemből szabályosan érkező autóval aminek fiatal női vezetője meghalt. (amikor mi odaértünk, még ott volt a holttest is...)

A poén azonban most következik:

A baleset után elsőként a helyszínre érkező autó vezetője elmondta, hogy valőjában nem ő volt az első, csak az előtte lévő 5 autós könyörtelenül továbbhajtott leszarva az úton lévő törmeléket és az autókba szorult utolsókat rúgó áldozatokat. Ő hiába állt meg és szállt ki a kocsijából, a forgalmat nem tudta megállítani, még több autóskacsázott át ledudálva-legázolva a segíteni akarókat a roncsok között.

Hányingerem van ettől az országtól.
I seem to be having tremendous difficulty with my lifestyle.
4295 levél
Válasz 06.07.15. 14:17 #149
KoKo
Ja, de ez egy simo volt, és valszeg alig látott a tag az alkoholtól...
No other way but down!
5900 levél
Válasz 06.07.15. 01:01 #148
Dile
Nem szabad leszólni a motorosokat, nekünk autósoknak szinte eszünkbe se jut, hogy milyen nehéz egy motort elvezetni, és persze motorról tájékozódni! Nem hiába 21 év a korlátozás nélküli 'A' jogsi korhatára!

Az is közre játszik, hogy az autós elég ritkán találkozik motorosokkal, nincs hozzászokva, és néha egyszerű biciklisként kezeli őket. Ezért csak akkor szabad például megelőzni, ha biztosak vagyunk a szándékában, esetleg már több 10 másodperce lehúzódva halad.

Szóval nem kell a motorost alábecsülni, ugyanúgy kell őket kezelni, mint az autókat.
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
4295 levél
Válasz 06.07.14. 23:40 #147
KoKo


Egy motoros ment előttünk, és miután kihúzódott jobbra, mintha megállna, befordult balra, a kocsi elé, ha a sofőr nem rántja félre, akkor elütjük... és még ő nézet vissza, hogy mivan.
No other way but down!
1963 levél
Válasz 06.07.14. 23:14 #146
Rettenthető
"De az aznap fénypontja a kerge motoros volt, aki miután hátranézett és lassított befordult elénk"

Lehet késő van, próbálom felfogni, de ezt hogy, mi?
A demokrácia egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
14261 levél
Válasz 06.07.14. 17:25 #145
Babykiller
25-én lesz a forgalmi vizsgám, de még mindig parázom a szabálytalankodóktól, mert egyelőre nincs meg az rutinom, amivel simán elkerülhetnék egy balesetet.

Múltkor volt egy olyan szitum, hogy a kedves autósok a két oldalra parkoltak, de előtte és utána kb 100m teljesen szabad parkolási lehetőség volt mindkét oldalon, én már jó előre kimentem középre, hogy kerüljek, erre szemből a nő, mintha észre sem vett volna, kijött, na most a két kocsi így nem fért volna el egymás mellett ezért, megálltam, pedig akkor már bőven nekem volt elsőbbségem és ne makartam lemondani róla.
5255 levél
Válasz 06.07.14. 16:56 #144
Pras
Én pedig 18 vagyok, most csinálom a jogsit. Habár négy éve (kis)motorozom, és szerencsére még egyszer csem csaptak el. Holott olyan szinten veszik semmibe a kismotort, hogy az iszonyú. Nemegy olyan eset volt, hogy a kamion-nyomvápa miatt bátorkodtam lakott területen kívül az út szélétől számítva úgy egy fél méterre menni, már ledudáltak, és tolt le a buzija. Néha meg szoktam kérdezni magamtól, hogy melyikünk jár jobban egy vápán elcsúszással, vagy egy árokbafekvéssel a kavics miatt... de neem, "sok buzi felelőtlen robogós". ^^ Köszönöm...
Volt mondjuk nekem is cinkes helyzetem, amikor balra kanyarodtam, tehát behúzódtam a belső sávba gyorsítva hatvannal, hogy a mögöttem haladónak ne kelljen lassítania - belül a mercis erre: dudál. Mi mást? Kis hülye robis bepofátlankodik a sávjába...
És lám, most tanulom KRESZ-ből... bizalom alapelve, tolerancia, előzékenység... satöbbi. Vicc. Vicc az egész. Nem arra kell figyelnem motorosként, hogy én ne szabálytalankodjak, én ne hozzak létre necces helyzetet, hanem arra, hogy észrevegyenek, hogy valami állat ne sodorjon el, hogy kanyarodva ne tapossanak laposra, mert bátorkodtam egyenesen haladni... és így tovább.
Sry, ez most kijött.
15516 levél
Válasz 06.07.14. 16:51 #143
Silent
értem.
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
4295 levél
Válasz 06.07.14. 16:41 #142
KoKo
Hát a régi Hiace-on nincs abs, és rövidebb idő alatt játszódott le, minthogy én a féket felengedjem....

Állatokból sok van, multkor debrecenből jöttünk haza, volt hogy 1x azért huzódtunk le, emrt a szembejövő kamion nem fért el, igaz már kezdett visszatérni, de akkor is 3-an mentünk egymás mellett.
Máskor meg egy barom boxer előzött úgy, hogy ránkhúzta a kormányt....
De az aznap fénypontja a kerge motoros volt, aki miután hátranézett és lassított befordult elénk, szerencsére fater kibírta kerülni.... Mondjuk az ilyet még megis kellene taposni, ha elcsapja az ember.....
No other way but down!
5900 levél
Válasz 06.07.14. 16:29 #141
Dile
Nem a részegség a lényeg hanem az alkoholfogyasztás. Ha keveset iszol, bizonyos szempontból még veszélyesebb, mert nem veszed észre magadon, hogy be vagy lassulva.
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
15516 levél
Válasz 06.07.14. 15:14 #140
Silent
részegen vezetni már nem fogok, ne aggódj.
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
15516 levél
Válasz 06.07.14. 15:14 #139
Silent
köszi ezt a megjegyzést.
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
14261 levél
Válasz 06.07.14. 13:50 #138
Babykiller
Tegnap a fehérvárin bevágott elém egy alfa, de még jó, hogy elkezdtem lassítani a piros lámpát meglátva, különben nagy kár keletkezett volna az oktatóm kocsijában, bár így is kellett a padlófék.
1963 levél
Válasz 06.07.14. 13:48 #137
Rettenthető
Két ismerősömmel is megesett mostanában, hogy országúton a szembejövő későn vett észre egy kátyút és automatice a szembejövő felé rántotta a kormányt, és szerencsére csak a tükrök bánták, mind a szembejövő, mind az ismerős részről. A két esetből viszont csak az egyik esetben állt meg a vétkes... Nem tom az ilyen jellegű hülyéket hogyan lehet kivédeni...
Meg amikor egy kutya (vagy egyéb állat) miatt a szembejövőnek rántják a kormányt, na azokat szeretem még...
A demokrácia egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
9563 levél
Válasz 06.07.14. 13:22 #136
kEnAcE
Ja, hát én mindig pont az ilyen szituktól fosok, és tartok egy kocsi távolság amikor csak lehet, de ezt a gecik meg kihasznélják, és beerőszakoskodnak.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
4513 levél
Válasz 06.07.14. 13:11 #135
Wing
Hát ja, hibáztam, alig 3-4 méterrel voltam a srác mögött, de mentségemre legyen mondva, közvetlenül lámpa után voltunk. Ráadásul a legnagyobb baj az volt, hogy akkoriban jöttek az első fagyok, az út meg csúszott, mint valami jégpálya
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
10589 levél
Válasz 06.07.14. 12:46 #134
Dark Archon
Ezért tanították a követési távolságot is Én rendszerint tartom is, persze egyes BMW-s f@szok azt hiszik, azért nem mászok rá az előttem haladóra, hogy ő pont beférjen a szembejövő előtt, miután 100-zal megelőz.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
4513 levél
Válasz 06.07.14. 11:43 #133
Wing
Amúgy nekem is volt egy koccanásom, még tavaly decemberben. A szitu az volt, hogy egy kereszteződésnél én és haverom balra fordultunk. Ő ment elől, én pedig követtem. Azonban a kanyar utáni zebrára váratlanul lelépett egy gyalogos, amit haverom nem vett észre, és reflexből padlóféket nyomott. Mivel lámpa után voltunk, túl közel voltam hozzá, nem volt időm megállni, így hát padlóféket nyomtam és elrántottam a kormányt, de így is elkaptam a kocsi bal sarkával. 110 ezer forint
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
4513 levél
Válasz 06.07.14. 11:39 #132
Wing
Hát te ritka hülye vagy, az biztos. Az ilyennek minek adnak jogsit?

Remélem legközelebb az árokban végzed, és legalább fél évbe fog kerülni, mire összedrótoznak. Mekkora gyökér, Istenem!
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
3857 levél
Válasz 06.07.14. 11:36 #131
norfeus
nekem két és fél éve van jogsim és kb 25 ezer km tettem meg.Igaz hogy már volt egy balesetem két honapja,amit már leírtam valamelyik topicban,de nem az én hibámbol.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
5900 levél
Válasz 06.07.14. 11:35 #130
Dile
Hát jah, nekem már majdnem egy éve van jogsim, és még bőven kezdőnek érzem magam...
Mondjuk annyira nem, hogy kelljen mellém valaki . De nem is vagánykodok soha.
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
5900 levél
Válasz 06.07.14. 11:33 #129
Dile
Biztos, nem vagyok én autóműszaki zseni
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
3857 levél
Válasz 06.07.14. 10:54 #128
norfeus
Silent_Abban mi a kulonleges hogy megcsináltad azt a konnyu vizsgát.Aki ilyenen megbuk az agyhalott.
Barátnom is most csinálja,pedig én lebeszéltem rola,én noknek alapba nem engedném a jogsit.
Nameg az hogy valaki megcsinálja a vizsgát nem jelenti azt hogy már tud is vezetni.
egykét honapig még kellene hogy valaki uljon melletted aki tapasztaltabb.
én is vezettem már részegen de max 1 kilométert.De mostanában már nem.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
10589 levél
Válasz 06.07.14. 07:40 #127
Dark Archon
Úgy hívják, hogy ABS. Ami már nem is számít olyan hiperszuper felszereltségnek egy kocsiban
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
5900 levél
Válasz 06.07.14. 00:43 #126
Dile
Ilyen esetben úgy tudom segít, hogy ha már hallatszik a gumi surlódása az aszfalton, akkor egy kicsit feljebb kell engedni a féket, és újra lenyomni. Mert ha már csikorog a kerék, az azt jelenti, hogy csúszik az úton, akkor pedig nem sokat ér a fék (mint a jégen).

Bár lehet hogy a mai hiperszuper autók elektronikája már ezt amúgy is megoldja
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
4295 levél
Válasz 06.07.13. 23:59 #125
KoKo
Nézmár, erre nem is emlékeztem...
Én pát hete majdnem összezúztam a kocsinkat, szeged határában, elbambultam egy negyed másodpercre, és lefékeztek előttem, szar érzés mikor nyomod a féket és vagymegáll vagy nem.....
Mondjuk az előttemlévő egy öreg skoda volt, de azért nem örültemvolna a dolognak, fater meg különösen nem....
De hála az égnek meg állt a verda.
No other way but down!
14261 levél
Válasz 06.07.13. 17:10 #124
Babykiller
Igaz, sokan nem tudják, hogy a fa gyökere jópárszáz négyzetméteres felületen csatlakozik a földbe és nem 5-6 csavarral.
20761 levél
Válasz 06.07.13. 16:51 #123
Eric
Egy fa ilyen esetekben sokkal ellenállóbb, mint pl. egy villanyoszlop.
Egy pasas néhány évvel ezelőtt úgy gondolta, hogy a lakott területen belüli 150-160 km/h az frankó dolog. Csórikám egy fekete zsákban végezte.
Megijedt valamitől, félrerántotta a kormányt, oldalt sodródva nekicsattant egy cca. 50-60 cm átmérőjű fának a Lancia-jával. A fa azóta is köszöni szépen, jól érzi magát, az autó viszont a motorháztető felső széle és a szélvédő találkozásánál kettétört. A jobb első ajtó rajta maradt a fán, úgy nézett ki, mint ha egy alufóliát rásimogttak volna a fára.

Én éppen akkor tartottam haza, a kocsi leszkadt első része motorostól, futóművestől cca 60-70 m-re volt a kocsi többi részétől, a delikvens pedig az út szélén feküdt letakarva. Sokkoló látvány volt.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
9771 levél
Válasz 06.07.13. 14:26 #122
vally
Idióta fasz vagy, és még tetszelegsz is? Remélem még azelött töröd össze magad részegen mielött másban kárt teszel.
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
2842 levél
Válasz 06.07.12. 16:57 #121
borotvapenge
A jog.. tetves egy találmány.

Végülis mindegy. Aki ittasan hajt mint a veszett fene, az többszörösen kockáztatja a saját (ez lenne a legkissebb baj) és mások életét.
"Volt itt valami iromány, de meguntam.."-ot is meguntam..
15516 levél
Válasz 06.07.12. 16:51 #120
Silent
na vájjá... én szépen megcsináltam a jogsimért, nem emléxem hogy hány hibapontom volt a kresz vizsgán, talán 2 vagy 3. Gyakorlatból meg meg sem buktattak, mert simán ment. Oktatóm is megvót elégedve.

piálás utáni vezetéssel kapcsolatban igazad van... Ha ezt elmesélném az oktatómnak, tuti hogy begurul mint az állat.
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
15516 levél
Válasz 06.07.12. 16:48 #119
Silent
résztvétem
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
15516 levél
Válasz 06.07.12. 16:48 #118
Silent
Akkor én úgy értettem ahogy te mondtad
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
9563 levél
Válasz 06.07.12. 15:18 #117
kEnAcE
Pont erre volt a Fókuszban egy ellenpélda. A faszi részegen vezetett eléléptek féktávon belül... hirtelen halál... kész.
A gecit felmentették, mert akkor sem tudta volna megelőzni a balesetet, ha józan lett volna. Ezért csak ittas vezetésért vonták be a jogogosítványát egy évre és 60.000 HUF pénzbüntetést kellett fizetnie.
A gondatlanságból elkövetett emberőlés vádja alól a fenti körülményekből kifolyólag felmentették.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
7503 levél
Válasz 06.07.12. 15:09 #116
Attila88
nem fogok

Silent: nem élte túl.
"This movie isn't about cars, it's about a guy who owns a car"
5900 levél
Válasz 06.07.12. 15:02 #115
Dile
Neked jogsit adni, na AZ volt rizikós.

Szerintem nem érdekel senkit, hogy mi történt veled abban az utcában. Azért kapod az észt, mert volán mögé ültél pia után, és ezt ilyen lazán felvállalod.
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.