Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Ugye te is utálod a belépéskor óbégató flashanimációt?!

5496 levél
Válasz 03.10.09. 18:36 #6
Dino
Persze, igyekszünk azért nem ilyenekkel elárasztani a magazint. De amíg nem az van, hogy a megrendelők tolonganak, és válogathatunk a hirdetések közül, elképzelhető, hogy néha egy ilyen is beesik. De természetesen igyekszünk azért megtalálni az optimumot, hogy mindenki jól járjon
1223 levél
Válasz 03.10.09. 18:24 #5
Baracklekvár
Nem ösz, hanem kösz
pogessor.pcdome.hu
1223 levél
Válasz 03.10.09. 18:23 #4
Baracklekvár
Természetes, hogy valamiből élni kell, és a hogy a megrendelő szava szent, de ha lehet, azért ezentúl próbáljatok inkább olyan reklámokat betenni, ami a kép tetején, illetve a hasznos tartalom mellett húzódik meg. 20 ból 19 esetben a monitorfelbontásnak köszönhetően hatalmas üres felületek vannak a képernyő jobb oldalán. Ha ezeket kitöltenétek (néma!) reklámokkal, az senkit nem zavarna...
Előre is ösz
pogessor.pcdome.hu
5496 levél
Válasz 03.10.09. 18:01 #3
Dino
Kedves Baracklekvár, ElitE, és mindenki más!

A főoldali hirdetéssel kapcsolatosan türelmeteket kérném, még pár nap, és lekerül onnan a hirdetés. Tudom, hogy nem a legjobb ez a hirdetési forma (mármint a zenélős flash), de a megrendelő ilyet szeretett volna kampányába, mi pedig vállaltuk a "kockázatot". Ahhoz, hogy a lapot fenn tudjuk tartani, mindenképpen szükség van arra, hogy az bevételt is termeljen. Sajnos a hazai hirdetők igazából még mindig nem nagyon támogatják/szeretik a netes hirdetéseket, így mi minden megkeresést örömmel szoktunk venni.
Persze megoldás lenne pl. az is, ha az olvasóktól kérnénk pénzt, de azt hiszem, ennek még kevésbé örülnének az olvasók (ugye? . Szerintem 1-2 hétre megéri elviselni egy-egy ilyen hirdetést is, ha ez is kell ahhoz, hogy a lap továbbra is működni tudjon.
(Nem tudom, ha mondjuk a PC Guru/GameStar/Gamer/stb. 4-5 teljes oldal hirdetéssel kezdődik, akkor is felháborodsz-e vagy sem?)

Baracklekvár: Köszi a "Magyarország legjobb NetMagazinja" megjelölést, és nagyon remélem, hogy a "volt"-ot csak ideiglenesen értetted. Bízom abban, hogy még ez a pár nap hirdetés nem fog eltántorítani a lap olvasásától. - A tartalom továbbra is a megszokott irányt követi, a hirdetéstől függetlenül!
419 levél
Válasz 03.10.09. 17:33 #2
ElitE
én is osztom ezt... engem is kezd már rohadtul idegesíteni!!!
1223 levél
Válasz 03.10.09. 17:29 #1
Baracklekvár
Mostanában terjed az a nagyon elbaltázott nézet, hogy az épp aktuális főoldalra olyan flashanimot kell tenni, ami nem csak méretével lassítja a netezést, hanem felettébb idegesítő hangokat is produkál. Hogy, hogy nem, a PCDome Netmagazinhoz is eljutott a sápadtarcú, a vasparipa, és a flashanimáció... És ha már lúd, legyen akkora, mint egy disznó! Legyen olyan, hogy a legkülönfélébb lelkületű olvasók is egy hét alatt megutálják az oldalt!
Ezúton tiltakozom a fent említett tendencia ellen, és kérem a PCDome-ot, hogy nézzen tükörbe, és lássa be: jobb ha kiveszi onnan azt az őrültséget, mert akkor nem veszti el olvasóit, nem utáltatja meg magát a közvéleménnyel. Magyarország legjobb NetMagazinja volt... Miért kellett így el...?!
pogessor.pcdome.hu

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.