Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Mocskos komcsik / rohadt fasiszták!

5502 levél
03.11.29. 10:06 #17
Dino
Na ez az a téma, amire itt a PC Dome-on nincs szükség. Megkérek mindenkit, hogy fejezze be fórumunkon az ilyen típusú hozzászólásokat az összes topicban. köszönöm. Ezt meg itt most lezárom.
1247 levél
03.11.29. 09:29 #16
erdos
Nálunk mindenki egyenlő, csak ők egy kicsit egyenlőbbek...
Ez mindig is így fog menni.
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
7180 levél
03.11.29. 09:12 #15
nyomi
ha EU tagok leszünk úgyis eltűnnek a határok, akkor meg minek trianon ellen lázadni? igaz közigazgatásilag nem lesznek magyar területek de nagyon feeling lesz ha majd Erdélybe nem kell útlevéllel menni... de ahhoz még a románoknak is el kell jutni odáig 2006-ban elvileg ők is jöhetnek... én is eljátszottam a gondolattal mi lenne ha visszacsatolnák azokat a területeket... aztán eszembe jutott miket látok a fókuszban ( igen IQ emelő műsor, nem vagyok rendszeres nézője mielőtt anyáznátok ), aztán azt mondom nem is baj ha azzal a sok cigánnyal a románoknak gyűlik meg a bajuk főjjön csak a fejük...

lehet anyázni? biztos? hát kurva anyját az igazságminiszterünknek!!! tegnap hallottam egy érdekes sztorit: Bárándy bácsi reggel épp igyekezett munkába csilli-villi Saab márkájú gépjárművében... mint tudjuk, a miniszterek mindig késésben vannak (emlékezzünk csak, pár éve Ordacsehinél 2-en haltak meg mert a drága miniszter gyerek igyekezett valahova), és a sofőr igencsak farolgatva fordult ki egy utcából, fel a villamossínekre, ahol ugye tilos autónak közlekedni... rendőr utána megy, megállítja... sofőr kiszáll, elkezd anyázni, mondja hogy kit szállít... vége is a rendőri intézkedésnek hát kérem szépen!!! még jó, hogy akkor éppen nem taroltak le egy trabantot sem!!! mert akkor is lett volna halálos áldozat, de biztos nem a drága miniszter úr patkol el... igaz mszp-re szavaztam de ez akkor is bassza a csőröm hát még ha fideszes ürge lett volna köcsög politikusok semmivel sem különböznek tőlünk az utakon!!! vagy nagyon szélsőségesen gondolkodom?
Damn it!!! - Jack Bauer
5400 levél
03.11.28. 23:53 #14
Morello
Én pontosan hasonlóan gondolkodom!
20676 levél
03.11.28. 23:50 #13
Pyrogate
Persze lehet küzdeni dolgokért, de ez nem azt vonja maga után, hogy legyél szélsőséges. Mert sajnos a mai világban az ember úgy gondolja, hogy csak így érheti el a célját. Kitalálja pl. a vesszen Trianon-t, miközben úgy is tudja, hogy semmi értelme nincs, mert soha nem fogja Mo. visszaszerezni ezeket a területeket. És külömben is manapság már csak az 50% magyar lakta a régi nagy Mo-nak, de pl. a tengerparton, ami a miénk volt, egy magyar nem lakik már. És képzeljük el: egy visszacsatolás esetén az ország 70 % lenne csak MAGYAR. És ott lennének az erdélyiek mellett az általuk sokat szidott románok is, akiknek csak jól jönne, hogy szenvedés nélkül kerültek át a "fejlettebb", és több munkalehetőséget biztosító Mo-ra. És én ezekről a generált lázadási dolgokról beszélek, amiknek nincs értelme, de ez az alapja a szélsőséges politikai nézetnek! És úgy terjesztik az eszményt néhányan, hogy ebbe bele sem gondolnak!
Persze most a szélsőséges jobboldalt mutattam be a példán keresztül, de ebből nem érdemes következtetéseket levonni, hiszen ez csak azért vn, mert én nagyon-nagyon szeretem a hazámat, és büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, mégsem vagyok szélsőséges...
Józan ésszel kezelem hungarista érzelmeimet
Szenvedély nélkül a foci halott.
5400 levél
03.11.28. 23:35 #12
Morello
Megint csak egyet kell értsek veled! Tök ideg leszek, mikor látom hogy egy csomó tízéves köcsöggyerek menőségből "zsidózik" meg "cigányozik", és közben azt sem tudja hogy mi van ezek a dolgok mögött.

Egyébként azzal nem értek egyet, hogy ne lenne épp elég dolog ezen a világon, ami ellen ne lehetne küzdeni, "lázadozni". Szerintem rengeteg olyan dolog van, ami ellen erélyesen kell fellépni a józanul gondolkodó embernek, mert különben semmit nem ér a kiállása. És ezen esetekben pont az előbb hangzott el a kulcsszó: józanul gondolkodva, ész által vezérelve!

Hmmm, kicsit offok vagyunk mi itt. Ez mégiscsak egy anyázós topic akart lenni, mi meg itt a világ jobbá tételén elmélkedünk...
20676 levél
03.11.28. 22:34 #11
Pyrogate
A probléma az, hogy manapság divat szélsőségesnek lenni. Minden korban szerettek az emberek lázadozni, szerettek szélsőségesek lenni, de manapság az embereknek nincs valódi okuk rá, ezért kitalálnak midnenféle dolgot, amit utálhatnak, ami ellen küzdhetnek, és lázadozhatnak. Gyakorlatilag a semmi ellen. Biztos unatkoznak hogy ilyen hülyeségeket találnak ki, én nem tudom, mindenesetre azok akik össze vissza szidnak és ordibálnak itt a neten, le merném fogadni hogy a felük sem igazi SZÉLSŐSÉGES egyén. Persze ez az internet. Mit várjunk? Arc nélkül könnyebb...
Szenvedély nélkül a foci halott.
5400 levél
03.11.28. 21:43 #10
Morello
Persze hogy nem gondolom komolyan! Mondom, hogy jelzés értékű a dolog, hogy mindenki kapja már fel a fejét.

Egyébként meg teljesen igazad van, egyetértek.

"és vannak olyanok akik elhatárolódnak mindenféle szélsőséges politikai irányzattól."

Hát ez az... MINDENKINEK el kéne határolódni a szélsőségektől! Akkor lenne kultúrált politika (itt is meg máshol is), ha a szélsőséges eszmék semmilyen formában nem rúgnának labdába, és a politikai porond a mérsékelt középutastól az igazi (!) radikálisig terjedne (utóbbi egyáltalán nem ugyanaz mint a szélsőséges, ezt nagyon sokan összekeverik!!)
De ez persze csak utópia, soha nem jöhet létre...
20676 levél
03.11.28. 21:34 #9
Pyrogate
Ezt te sem gondolod komolyan! Fizikailag lehetetlen! Másrészről abban igazad van, hogy minden politikai téma átmegy anyázásba, de ennél még rosszabb, hogy ha vmi hazafias dolgot ír valalki, akkor már fasiszta, meg miépes. De ha ezt tagadja, akkor már egyből össze vissza kommunista. Szerintem ezek az eszmények nem ettől a két dologtól függenek, és vannak olyanok akik elhatárolódnak mindenféle szélsőséges politikai irányzattól.
Szenvedély nélkül a foci halott.
81 levél
03.11.28. 20:42 #8
Boris
OK... Kib*szott kapitalisták!!!
Athlon XP 3200+, ATI Radeon 9600Pro, AC98 Onboard Sound adapter, Gigabit Lan, 512MB RAM, Windows XP
5400 levél
03.11.24. 20:06 #7
Morello
Persze hogy nem vezet semmi jóra, de már elegem van abból, hogy minden topic ezzel van tele, noha maga az alaptémája ígéretes lenne!

Aki hirtelen felindultságból komcsizni meg fasisztázni akar, az inkább gyorsan lépjen be ebbe a topicba, és itt fejtse ki a dühét! Remélem ezt úgyse nagyon fogja senki olvasgatni! Elegem van, hogy mindenhol ezeket kell olvasgatnom.
Nevezzétek dühöngőnek ezt a topicot, ha nagyon kibújik a szög a zsákból, akkor inkább ide mint más értelmes topicba! Mindössze ennyi
3167 levél
03.11.24. 18:51 #6
'Tacker Takk'
Morello egyetértek Veled, de azt be kell látnod, hogy aki disznóval verekszik az maga is sáros lesz. A sok hozzá nem értő (nem mintha nagy politológus lennék, de tudom azt a mit tudok...) beszól, beleugat, azért mert ők a nagyfaterjüktől máshogy tudják, hallották történelemet, a jelenről nem is beszélve...persze meg vannak győződve róla, hogy igazuk van. de az anyázás nem vezet semmi jóra, kartács! Teccikérteni?!

De..."Csak a Harc, csak az éri meg,
jelzi a válladban rángó ideg!"
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
433 levél
03.11.24. 17:57 #5
Tiny
Ahol mindenki anyáz 1, vagy több embert, néha észérvekkel megtámogatva, de semmi más nincs benne. (Hihetetlen élmény volt azt a topikot elejétől-végéig egyben elolvasni)
"Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme." Rejtő Jenő
5400 levél
03.11.24. 17:40 #4
Morello
Ezt hogy érted?? Milyen??
433 levél
03.11.24. 17:34 #3
Tiny
És mit írjak? Van pár szélsőségesen nem liberális elem, de szerintem inkább egy anyázások közt című topikot nyithattál volna. Olyasmit mint a peterke88/St. Peter anno...
"Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme." Rejtő Jenő
137 levél
03.11.24. 17:31 #2
!PLAYER!
Ez a topic olyan mint te.
5400 levél
03.11.24. 17:28 #1
Morello
Na emberek! Ide lehet jönni anyázni egymást, mert már a tököm tele van, hogy minden topicot szét kell szarni ezzel!

Ez a topic tehát teljességgel komolytalan, vegyétek jelzés értékűnek hogy ilyet nyitottam! Megkérek mindenkit, hogy amint észreveszi, hogy aktuálpolitikai vitába fordul a téma, AZONNAL váltson át erre a topicra, és itt folytassa!! Köszi!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.