Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» HelyzetjelentésÍrd ide hozzászólásod:

52371 levél
06.08.27. 06:41
Barthezz
Nah itthon vok, mármint a pesti albérletben.

Hááát vegyes érzések vannak bennem így Parádé után.
Az elso része nagyon tetszett, eloszor is qrva jó időnk volt, szinte hőség tombolt a városban Eloszor beálltunk Deák térre és végignéztük a kamionokat, majd elindultunk és hol itt hol ott buliztunk. Hősök terén mikor megálltak, haverral találtunk egy nagyon cool kamiont, a 8-as számút (Bárpult). Eszméletlen zene ment rajta, nagyon elektros volt Elektrohouse végig, amit Náksiék is nyomatnak újonnan, csak annál még keményebb zenék mentek, télleg nagyon nagy volt. Leragadtunk teljesen itt és végigtomboltunk 2 órát. Meglepetésvendégként pedig a kamionra érkezett maga Carl Cox!!!! Nah akkor aztán beindult a zúzás, jó kis deep techno ment De sajnos indulnunk kellett, összeszedtük többieket és visszamentünk albérletbe egyet after elott.

Nah innentol kezdve viszont jobb is elfelejteni ami volt. Ez a Bankos Műjégparádé vmi kegyetlenül überszar gagyi szánalom fos Reménykedtünk elotte, hogy ilyen Spytheghost meg Danceforever stb. a Parádé miatt talán normális zenéket fog játszani, de nem, szar gagyi nyálas dance zene ment végig, Peat Jr-ban is rohadt nagyot csalódtam, Egerszegen tök jó house szettett lenyomott amikor Atlantisban volt, itt meg a szánalmas magyar szarokat játszotta végig Meg Kozmix basszus, mit keresnek ők Parádén??? Ki a f*szt érdekel ilyenkor egy Kozmix koncert afteren? Már majdnem hazamentünk, amikor végre megérkezett DJ Newl. Hát így megalázni egy ekkora DJ-t, mint ot... Fel se vezették a szettjét, véget ért a nyálas dance és jöhetett utána a techno mindenféle átmenet nélkül, legalább egy fél órás felvezetést megérdemelt volna. Aztán meg csak fél órát játszhatott... De a legdurvább, hogy a magát überfaszának képzelo Bankos csávó az egész szettjét végigpofázta ilyen totál oda nem illo "héé-o-o-o-óóó ná-ná-ná-nánás" szövegekkel és ezzel teljesen elcseszte Newl szettjét (Buli végén amúgy elnézést kért ezért, ez mindenesetre becsületére legyen szólva, bár csak amiatt mert gondolom Newl utána beszólhatott neki, teljesen jogosan...). Aztán Newl után már jó zene volt, egy kis hard house/elektrohouse, de ekkor a közönség hatalmas része, a bankos törzsmag, akik a dance szarokra verik a nyálukat rögtön elhúztak haza, így érdeklodés hiányában az eredetileg 6 óráig tervezett bulit 3/4 5-kor lefújták, no comment. Egerszegen is tovább tart egy sima 2 Night-os buli...

Szal Parádé nagyon király volt és felejthetetlen élményben volt részem, az utána levo Műjégparádé viszont botrányosra sikeredett. Többet Műjégre soha!!! Inkább kifizetem legközelebb a 4000 HUF-ot a hivatalos afterre, mert ilyen szánalom partyn többet nem veszek részt az biztos.

Pyroval amúgy sikerült összefutnunk Műjég elején Ko Pét meg akkor már értem miért nem láttuk

HTB: Hát igen, ha van rock, hip hop meg sláger kamion is, akkor az elektronikus zenék közé tartozó goa tényleg érdekes miért hiányzik. Nekem mondjuk nem stílusom, de valóban megérdemelne egy kamiont.

Nah ennyi, most már aludni nem fogok, mert a 9-es vonattal megyünk haza Egerszegre, addig meg már nincs értelme ledőlni.

Vissza