Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» HelyzetjelentésÍrd ide hozzászólásod:

20723 levél
06.08.27. 22:41
Pyrogate
Először is azzal kezdeném, hogy én fél 1kor léptem le (bocs hogy nem szóltam de nem találtalak meg titeket). Ekkor kezdett a Kozmix és akkor tudtam hogy ezt aztán nem várom meg, nem reménykedek benne h utána jobb lesz. No meg láttam egy kisebb bunyót is, mondjuk azon jót röhögtem (kisfasz ugrált, de nem tudta kivel van dolga, aztán amikor észrevette csak habogott, majd a vért törülte a ruhájáról és pofájáról majd mikor a leütője nem volt ott kurvaanyázott és pattogott h ha visszajön szétveri a fejét...LOLLLLLLLLLERRRRRRR!)
Aztán még azt is elmondanám hogy a parádén nem voltam, mert sajnos rengeteg paraszt van ilyenkor kinn akikre nem voltam kíváncsi, ellenben a város többi része elég kellemes hangulatot árasztott nélkülük Ja és tavaly is voltam a Műjégen, szintén röpke 2 órát mert havert haza kellett hozni, és most így belegondolva akkor is szar zene volt.
Ülőhely pedig volt, csak kevés, én spec. le tudtam ülni (hosszú padok voltak fenn széleken). Bár ha többet nyitnak meg a műjégpályából akkor talán több pad is elfért volna, de a zsufi azért jobban néz ki egy ilyen bulin (főleg h azért lett volna rengeteg hely)
A zenéről még annyit h ezek a dj-k nem fordulnak meg a bankban (Dancelanddjteam, dance4ever, spythegost, spigiboj), ellenben az e-klubban annál többet. Ez a party zeneileg a Bank-tini, E-klub tini és a habpartyk repertoárját hozta, az igazi Bankos zenék inkább a Pulse-s bulira hajaznak (bár nem védem, elég régen voltam én a BDH-ban, E-ben is). Mindenesetre tipikus parádé zene volt, ilyenkor van a legtöbb tahó a városban, nekik pedig ez kell. Gratula. Jövőre legalább az esti szórakozást is kihagyom
Szenvedély nélkül a foci halott.

Vissza