Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Guild WarsÍrd ide hozzászólásod:

3440 levél
07.07.06. 22:44
Raistlin666
Jahh azé volt sztori a maci bűvölés miatt bezonyám! Még az előző karinál abszolút kezdőként az ügyben próbáltam valakit beszervezni mert kell ugye egy ember aki eltereli a mérges maci figyelmét. Nos sok külföldi elküldött a francba, hogy macit nem is lehet meg egyébként is menjek a francba...na gondoltam keresek magyart(guildosok mint lvl20 ugye nem nyomulnak az elején) hát persze sehol senki, vagy csak hirdetők meg parasztok. Na végül az mentett meg, hogy egy másik kósza akinek pont volt macija(ergó nem kellett szegényes angol tudásommal magyarázkodni) segített az akcióban.

Most másodszor már rutinosan elkaptam az első magyar gyereket és magammal rángattam a macikhoz, gondoltam majd odakint magyarázkodok. Hát jól kifogtam mert szegény srác még azt sem nagyon vágta, hogy mi a fenét akarhat egy íjász a szerencsétlen brumiktól és minek kell neki mindig futkosni amíg én látszólag semmit nem csinálok csak néha bugyuta megjegyzéseket teszek 1x 1x..de azé meglett...utána kérdezte szegény gyerek hogy minden állat befogása ekkora szívás...mindig ez a nehezebb út mostanában...

Jameg felfedeztem hogy van GW-be hc, csak survivornak hívják és nem az igazi, mert nem kapsz csukját ha mégis meghalsz...Laci mit szólsz?

Vissza