Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» CrysisÍrd ide hozzászólásod:

21647 levél
07.09.27. 17:46
padavan
Hangulatkeltő a szöveged nagyon. Az ilyen "full hülyét csináltál magadból" és társaik másra nem jók. És különben is: Honnan veszed a bátorságot ahhoz, hogy ilyen hangot üss meg velem szemben? Én beszéltem veled így? Nem. Akkor leszel szíves másképp ócsárolni, bazdmeg.

SZERINTED nincs igazam, SZERINTED vesztes vitában vagyok. Egy szektás, véresen elfogult fanboy szerint, akinek a véleménye - lévén, hogy fanatikus - egyetlen árva másodpercig sem vehető komolyan.

Szar a sztori, teljesen szokványos a játékmenet egy-két szirszar felturbózott, de már ismert lehetőségtől eltekintve, és a grafika nincs tegező viszonyban a promóciós anyagokkal. - Ezeket, a kijelentéseimet még SENKI nem tudta érdemben megcáfolni, csak jöttek a szokásos vagdalkozások, meg félrebeszélések. Hol van itt vesztes vita? Ja, részetekről.

Az pedig, hogy pusztán a véleményem hangoztatása miatt eltanácsolsz engem innen, nem gyengén óvodás hozzáállás, és persze megerősíti a topic szektás mivoltát.

Ezzel csak az ellenkezőjét éred el: Maradok, és ha nem tetszik valami, azt bizony kérlelhetetlenül le fogom írni. Ha tetszik ez neked és bárkiknek, ha nem.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…

Vissza