Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» CrysisÍrd ide hozzászólásod:

205 levél
07.09.27. 18:10
Taker1
A konfigomat kitöltöttem a profilomban, ott van...amúgy annyit róla, hogy a fileplaneten a beta letöltéséhez meg kellett adni a konfigot, és amikor a valós adatokat adtam meg, nem engedte letölteni, merthogy nem üti meg a gépem a szintet...aztán másodszorra beütöttem valami álomkonfigot, leszedtem, és boldogan játszom benne 800x600 mediumon és nekem már igy is tetszik amit látok, low-on nagggyon csúnya, de medium már bőven gyönyörű számomra

padavan:
"Szar a sztori,"
ez ízlés kérdése, vannak biztosan, akik odavannak azért, hogy alieneket lődözhessenek, meg az űrhajójukban rohangásszanak, és természetesen olyanok is akik többre értékelik az emberek ólmozását, és a realizmust. én is utóbbi csoportba tartozom, de eléggé megérthető hogy a nagyobb célközönség érdekében mindkettőből beleraktak, gondolom fele-fele arányban, ez majd kiderül... akinek nemtetszik az ufóírtás, az vagy végigviszi és utánna csak az emberek elleni pályákon arat, ahogy én is tettem a Far Cry hasonló esetében, vagy amint előjönnek az ufók, előről kezdi a játékot. Mindettől függetlenül ha a sztorit jól adják elő, lehet akármilyen átlagos, ha bele lehet élni magadat, akkor nem lehet vele gondod...tehát ismétlem: a sztori milyensége az szubjektív, így nem szempont a vitában.

"és a grafika nincs tegező viszonyban a promóciós anyagokkal."
én még nem láttam olyan játékot, amelynek a grafikája köszönöviszonyban lett volna a promókkal, bár nem is értek annyira a különféle beállításokhoz valszeg, mint ti...de javíts ki, ha tévedek, hogy ha a valószínűsíthetően(akarom mondani biztosan, mert a very high kimaradt belőle) a bétánál jobb grafikával kiadott kész single verzióra rátolnak még egy 16xos AA-t akkor az jó eséllyel bőven hozni fogja a promókban látott szintet, ugyanis tapasztalataim alapján az AA az ami a legnagyobbat dob a látványon, csak gyakran fölösleges, és túl gépigényes.
Viszont amíg nem jelenik meg a játék, és nem látjuk saját szemünkkel hogy jobb-e vagy sem, addig egész egyszerűen inkorrektség leszarozni szvsz...ha ezt nem látod be, akkor benned van a hiba...de hogy érthető legyek: nem az inkorrekt, hogy elképzelhetőnek tartod, hogy nem lesz olyan, mint amit a promókban láttál, hanem hogy kijelented ezt, és olyan jelzőkkel illeted mintha egy 10éves játék grafikai szinvonalán jelent volna már meg. Pedig nem.
http://www.taker.hu

Vissza