Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Szét*** az idegÍrd ide hozzászólásod:

32426 levél
07.11.05. 22:01
szbszig
Múlt héten elmentem egyetemi központi könyvtárba. A honlapjukon fent van, hogy megvan nekik egy folyóirat, amiből nekem kellene egy cikk kötelezően választható szemináriumra. Bemegyek, leadom a kérvényező cetlit. Várok, kiderül, hogy az anyag nincs a helyszínen, a vidéki vagy külvárosi vagy tököm tudja milyen raktárban tartják. Jó, írok egy másik kérvényező lapot. Mondják, felhozatják, és hétfő délután lehet menni majd érte.

Ma este direkt ezért visszamentem az egyetemre. Leadom megint a papírt, megint várok egy csomót, erre kiszólnak, hogy sorry, de rájöttek, hogy valójában mégis hiányzik nekik az a példány, ami nekem kéne. No comment...

Alapvetően három dolog miatt vagyok ideges:

1. Minek vezetnek internetes jegyzéket, ha az oda feltett információ nem egyezik meg a ténylegesen birtokukban lévő folyóiratokkal? A folyóiratok nem kölcsönözhetők, csak helyszínen olvashatók és fénymásolhatók, tehát pontosan tudniuk kéne, mi van meg a raktáron, és mi nincs.
2. Mi a fenének kellett megadnom regisztrációkor e-mail címet, telefonszámot stb., ha legalább az ilyen esetben, nem tudnak küldeni egy levelet vagy sms-t, hogy "bocs, de hülyék voltunk, inkább maradj otthon, és tanulj a következő zh-ra ahelyett, hogy este, zuhogó esőben járod feleslegesen a várost"?
3. Tök jó, hogy szemináriumon olyan cikkből kéne előadást tartanom, ami teljesen fellelhetetlen. De nem érdekel, következő órán odamegyek most már a tanárhoz, és megmondom neki, hogy vagy ad valami mást, és oda a két kezembe rögtön, vagy innentől ő jár utána a hülye cikkének...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

Vissza