Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Diablo IIIÍrd ide hozzászólásod:

28157 levél
08.04.15. 23:11
LordMatteo
Nha bocsánat, kicsit bővebben.

Ugye adott a Hét Gonosz, Andariel, Duriel, Azmodan, Belial, Mephisto, Baal, Diablo. Utóbbi 3 a Főgonoszok, akiket ugye a kettőben megkaszabolunk, Duriellelm, és Andariellel egyetemben.

Azmodanról és Belialról az első részben kapunk picit bővebb infót, ők száműzették a Hármakat, és kerekedett így a Diablo 1, vagy mifene.

Én simán el tudnék képzelni vmi olyasmit, hogy most egyesével kell száműzni őket, direkte módon rájuk koncentrálva (ugye Duriel spec "véletlen" kerül az utunkba), mind a 7-en saját világgal, sereggel, és mondjuk egy kissé szabadabb történetvezetéssel megoldani, hogy mondjuk nagyjából eldönthessük, hogy melyikükkel kezdjük a sort.

Például adott a Mennyből a kiindulási pont, ahol mind a 7 világra van átjárásunk, az első részek mindenhol könnyebbek, aztán mindenhol fokozatosan nehezedik, és sok sok kisebb boss után jutnánk el a Gonoszok egyikéhez.

Tyrael arkangyalt is újra be lehetne hozni szerintem a történetbe egy "sima" feltámasztással. Vagy hát nem is tudom, de elég változatos lehet a Dio 3 még!

SZERK

Nem is szeretném Dioék nélkül, csak a többieket is hozzák be a játékba.
A kibaszás társas játék, sose feledd.

Vissza