Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» ModerátoroknakÍrd ide hozzászólásod:

1567 levél
08.08.12. 13:24
Marv
Ne haragudjatok már, de ebben semmi személyes nincs. Mostanában egyszerűen hihetetlen amit nyújtani tudtok. Leszarom, ha Helyzetjelentésben növelitek napi 300-zal a hsz-eitek számát, de filmes topicban ne chat-eljetek sorozatokról. És mondd, hogy nincs igazam!

Nincs veletek bajom, nem vagytok idióta hülyegyerekek, csak az utóbbi időben igencsak hajlamos pár ember nem rendeltetésszerűen használni a fórumot -enyhén fogalmaztam-, és tényleg vicces, hogy mellette viszont napi-vita kapcsolatot "ápolsz" pl. te is a moderátorokkal és hisztizel valami miatt, majd 2 hetente bejelented, hogy ha valakit nem ítélnek halálra 13 naprendszerben és nem b*sszák ki a fórumról, akkor lelépsz...

Megértem, hogy élvezed a fórumozást, hogy jóban vagytok és a jó hangulat miatt is ragat el titeket gyakran a hév (ilyesmit írtál kb. nem rég), de viseljétek el akkor azt is, ha valakiben ez unszimpátiát vált ki.

Nehogy már ti legyetek megsértődve, ha offolás miatt törlik 20 hsz-eteket (marad elég...) és 2 ember kifejti ezzel kapcsolatban a véleményét.

Ismételten hangsúlyozom, személyeteket érintő problémáról szó nincs itt!
http://www.youtube.com/watch?v=o2zCon5n7PI&NR=1 :P

Vissza