Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» HelyzetjelentésÍrd ide hozzászólásod:

20722 levél
08.08.29. 15:41
Pyrogate
azért hoztam fel a te afférodat, mert te ugyan visszajöttél, de rengetegen nem. Ergo elég sok főrumozót "vesztettünk", és ha ez még nem is lenne elég, pár moderátor folyamatos basztatás alatt állt. Ha tettek valamit, ha nem. Ráadásul ami az ő véleményük volt, egyből át is ragadt mindenkire. Most pihennek, mert a fórum úgy gondolom, hogy így nem működhet. Vagy szerinted igen? Van értelme így a moderálásnak, hogy ha nem tetszik nekik valaki, kifúrják, ha pedig nem értenek egyet valamivel, akkor jön a fa...opó moderátorok. Ez kurvára nem esik jól se nekem, se másnak. És így a moderáció is megakad. Ezért raktuk a fórumszabályzatba bele, hogy "A ban oka iránt - amennyiben az nem egyértelmű - érdeklődést csak normál hangnemben fogadunk el. A letiltást követő értetlenkedés és vita további bant eredményezhet. " Normál hangnem??? Ez az volt? Akkor jogos a ban, vagy nem?

A jópofizásról annyit, hogy én várom vissza őket (bár nem hiszem h változnának), és ugyanúgy fogok hozzájuk szólni, ahogy eddig, de ezek a dolgok - általánosan a moderátorok cigányozása - miatt megérdemelték a bant. LEhet, hogy nem most kellett volna, hanem már korábban, de az új fórumszabályzat ezért jött létre, hogy most már ne kelljen hallgatni a miérteket. De ahogy látom ez nem sikerült tökéletesen akkor
Félreérted, én nem gyűjtök ellenségeket, nincs senki, akivel bajom lenne. Ahogy mondani szokás a "munka" más lapra tartozik, nem lehetek én se elfogult. NEm gondolod?

Az itteni vitával pedig nem értek egyet. Ez az Eric féle ironikus hozzászólás arra ment, hogy Gerry hosszú érveit egy igen könnyed "érvvel" söpörte le McCl@ne, de ez már a vitatkozási stílusokhoz hozzátartozik. Ráadásul ezen hiába pörgünk, mert úgy gondolom, hogy úgy se változna meg egyikünk véleménye sem.
Szenvedély nélkül a foci halott.

Vissza