Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» C&C: Red Alert 3Írd ide hozzászólásod:

52367 levél
08.10.31. 22:01
Barthezz
Köszi, megpróbálom akkor így, egyelőre azonban LM tanácsa jött be Szal netkábel ki, s a játék kapásból indult is


Szovjet 4. küldin vagyok amúgy. Hát eddig nem nyűgözött le a játék. A grafika szép, de - a vizet leszámítva, mert az tényleg vmi káprázatos - a TW grafikája sztem szebb volt, gondolok itt pl. a tibérium zölden foszforeszkáló fényére, vagy az elkúszó felhőárnyékokra. Itt a terep szép, de a rajta lévő babaházakkal, játéktankokkal és játékkatonákkal nem nagyon tudok megbékélni.
Az egységek mozgása irreális, a japán légi egységek pl. össze-vissza repkednek, a lézerkardos katonájuk meg egyenesen nevetséges. Hasonlóan lehidaltam, mikor bejelentették, hogy kaptam harci medvéket Komolyan azt hittem beszarok Gondoltam idáig már nem lehet süllyedni, mégis lehet.
Ezek mellett túl gyors sztem a játékmenet is, egy pillanatra nem figyel az ember és már oda is a fél serege. Meg néha elég nehéz követni az eseményeket.
A játék közben bevágott videókon bűbájosan mosolygó színészek is nagyon gázok, iszonyat pocsékul "élik bele magukat" a szerepbe.
A Red Alert 2 is ugyan meseszerű volt, de ennyire nem. Ott azért elég tragikusan indult a történet, pl. Allies kampány elején Bostonra rögtön atom ment.
Azért van 1-2 újítás is, pl. ez a kooperatív játékmód és hogy immáron a szövetséges csapatoknak én is adhatok ki különféle parancsokat, hova menjenek, hova támadjanak, ilyenek, ez így első ránézésre újabb taktikai lehetőségeknek ad teret.

Összességében számomra nem nagyon nyújt Red Alert élményt a játék, egyértelműen a leggyengébb, legösszecsapottabb C&C rész eddig, s a célközönséget az eddig tapasztaltak alapján 10 év alá lőném be. Kár...
Végigjátszani végig fogom, de csupán azért, mert egyrészt az új gépemet ki szeretném most élvezni (rég játszottam már vmit max. grafikán), SC2-nek meg DOW2-nek pedig még híre hamva se, szal addig meg fog felelni ez is. Másrészt az összes C&C játékot végigtoltam eddig kiegészítőstül-mindenestül, nehogy már ez maradjon ki

Vissza