Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Csajozás!!!:) - csajok és pasikÍrd ide hozzászólásod:

38410 levél
09.04.13. 18:47
kopé
Nah akkor ez így ennyi volt.

Igazándiból, huhh. Én már sokat rágódtam ezen, bár adtam volna az egésznek egy nem együtt töltött hetet, hogy kinek mi lesz a reakciója, mennyire hiányzik a másik, ilyenek. De érett, hogy legyen vége, aztán megelőzött a témafelhozatallal. Vagyis ő szerdára gondolt, mondta, hogy majd beszéljünk. Én meg, ugyanazon a véleményen voltam végül is, mondom minek húzzuk az időt és szívjuk a saját + egymás vérét, meglepi szerűen kimentem elé, de már akkor csak két puszival köszöntünk.

Jól indult, megvolt a két személy, hasonló érdeklődések, szóval igazándiból passzolni kellett volna, de egyikünk sem azt kapta ettől az egésztől, amit úgy általában egy kapcsolattól vár.
Jóban vagyunk, mindkettőnknek úgy jött le, hogy együtt jól éreztük magunkat, csak nem úgy... Szóval fogunk találkozni, koncertek, tudom már ki lesz az állandó squash partnerem, meg ilyenek, de ennyi.
Egy élménynek ez is jó volt. Majd talán jövőre... ()
(Igen úgy érzem, hogy azért részemről az is sokat számított, hogy ő 15, én már lassan a 19et töltöm, és bár hasonló témák érdekelnek, majdnem mindenről jól el tudtunk beszélgetni, nem mozogtunk ugyanazon a szinten. (Nem, nem a rosszindulatú megközelítésére gondolok, csak a korból adódó, komolyság, hozzáállás etc. Én is teljesen más voltam 15 évesen.)

Amit egyedül sajnálok, hogy megint nem sikerült az egy hónapos rekordot megdönteni
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"

Vissza