Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Ki mivel játszik mostanában?Írd ide hozzászólásod:

11699 levél
09.09.24. 21:27
.:[Kain]:.
khm. erről tudnék pár százezer karaktert gépelni, ha bírnám agyilag, hogy mennyi mindenben elmarad az előző részekhez képest.
pl. házakat nem lehet venni.
ruhákból van kb 5 darab.
nincsenek ékszerek, tetkók, nem lehet hajat nyíratni, nem lehet tetováltatni, nem lehet edzőterembe menni, nem lehet nagyobb repülőket vezetni...
a szórakozási lehetőségekben nincs semmi új. éttermek, sztriptíz bárok, bárok, ezek mind benne vannak az előzőkben.
kevesebb jármű. sokkal!
nincs már kombájn, traktor, fűnyíró, gokart, buggy, jetpack, semmi érdekes.
"minden korábbi GTA-t felülmúló karaktereket"

játszottál a Vice Cityvel? akkor most eszedbe is jut a pornófilm rendező, Gomez, akinek a villáját elvettük, "Lance Vance" örökre emlékezetes figurája, vagy épp Jenna Jameson hangja, ha nem Ray Liottáé, aki ugye a főszereplő volt és minden GTA-k legjobbikát nyújtotta.
ott még rendes disco is volt. meg lehetett venni helyeket, amik aztán új küldetéssorokat adtak.
megoldási lehetőségeket a küldetésekre: mire gondolsz? amikor lehet választani, hogy kit ölsz meg a két küldiadó közül, vagy mi? ezt a far cry 2-ben is ellőtték, pont annyira értelmetlen, és hamar elcsépelt is lett, mert a lehetőség jó, de nincs semmi konzekvenciája.
ez olyan, mint hogy ma már minden jobb játékbn van egy rész, ahol elveszik az összes addig szerzett cuccodat, mert elfognak/börtönbe jutsz/új helyre mész stb.
melyik is akkor az emlékezetes karakter a GTA 4-ből?
hmmm lássuk csak mint igazi GTA fan csak tudok valakit felhozni...
nem, sajna senki. Roman jó, de gyorsan megunható, és a játék második negyedétől kb le is szarhatjuk, mert nem találkozunk vele a végéig többet.

a GTA 4 egy akkora kihagyott ziccer, hogy az hihetetlen! annyi lehetőség lenne, amit simán kiaknázhattak volna és semmi nincs benne.
egy üres város lett Liberty City. semmi több. unalmas és üres. GTA 3, Vice City, San Andreas, ha megfigyeled mindegyik a fejlődésről szólt, egyre jobb és jobb lett a sorozat, bővültek a lehetőségek, és folyamatosan kihagyták a következőből az épp nem odaillő részeket, vagy azokat, amik nem váltak be, mégis bővítették a játékot.
pl a területfoglalás elemet kiszedték a GTA 4-ből ez érthető, hiszen Liberty Cityben nem gettóbandázás megy. de mi értelme kiszedni a stadionokat, amikben különféle szórakoztató motoros/autós versenyeken próbálhattuk ki magunkat?
oké, nem lehet tuningolni a kocsikat, megértem, kilövik a kerekét meg minden és annyi, semmire nem jó, ez nem az a játék. de a vezetőiskolák nem hiányoztak senkinek, ahol megtanítottak egy-két ügyes trükkre a kocsikkal, motorokkal?
plusz játékidőt adtak ezek az extra tartalmak, és plusz szórakozást.
hol vannak a játék repülők? azt ne mondd, hogy a buzi csávó karaktere übereli az rc toys küldetéseit.
változatos etnikum, változatos környezet, ha a San Andreast nézem, akkor az öt nagyobb területet adott, három várossal, amik minden tekintetben elütöttek egymástól.
liberty city meg csak liberty city, az alap játékban még a kínai negyedből sem hoztak ki semmit, ahhoz is egy dlc kellett. még a GTA 3-ban is volt kínai negyed halárusokkal!
ejtőernyőzés? vadászrepülő? katonaság és tankok?
ötletes közelharci fegyverek?

emptyness is gta 4.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone

Vissza