Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Ki mivel játszik mostanában?Írd ide hozzászólásod:

52371 levél
09.09.24. 21:34
Barthezz
Nah igen, mondjuk az ilyen küldetésekkel semmi bajom nem lenne, ha az AI normálisan irányítaná ezeket a védendő egységeket és nem rohannának sokszor a halálba. Így viszont tényleg idegesítő tud lenni, bár még szerencsére nem tartok azon a pályán.

2 féle nehézség van amúgy, most az alacsonyabbikon játszom, de csak annyi a különbség, hogy hosszabb a leütött ellenfelek KO ideje, illetve több töltény zsákmányolható be.

A lövöldözéssel amúgy az a baj, hogy egy pillanatra ha nem elég gyors az ember, akkor engem lőnek le, menteni meg rendszerint mindig elfelejtek.

Viszont ami nagyon zavaró még, az az ellenfelek botrányos AI-ja. Volt hogy kiszedtem a szikláról pisztollyal vki mellől egy embert, az meg észre sem vette, hogy a társa összecsuklott... Vagy vki felfedezi, hogy hol vagyok és egymaga rohan oda, nem szól senkinek sem. Illetve volt, hogy kiszúrták az egyik emberem, az ellenfél rohant felém, de közben a látóterébe került egy másik emberem, s úgy elrohant 10 centivel mellette, mintha ott se lett volna... Szal ezek azért elég gáz dolgok, a Desperados 1 nem volt ennyire bugos.

Vissza