Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Vicc! :DÍrd ide hozzászólásod:

139 levél
09.10.19. 10:08
Bengal
Egy fiatal ember ajándékot szeretett volna vásárolni a kedvese szülinapjára, s mivel még csak rövid ideje jártak, hosszú fontolgatás után úgy döntött, hogy egy pár kesztyű lenne a legmegfelelőbb: romantikus, de nem túl szenvedélyes.
Kedvese húga elkíséri őt az áruházba és megvették a kesztyűt. A húg kihasználta az alkalmat és egy bugyit vett magának. Csomagolás közben az eladó összekeverte a ruhadarabokat, s a húgé lett a kesztyű, a kedvesé a bugyi. A fiatal ember ellenőrzés nélkül lezárta a csomagot és elküldte a kedvesének a következő kísérőlevéllel együtt:
"Azért választottam ezt, mert úgy vettem észre, hogy nem szoktál ilyet viselni amikor esténként találkozunk. Ha a húgod nem lett volna velem akkor hosszú gombosat választottam volna..., de ő is rövidet visel, amit könnyebb levenni. Ez az árnyalat nagyon kényes, de az eladó hölgy megmutatta a sajátját, amit az elmúlt 3 hétben viselt, s alig volt koszos. Felpróbáltattam vele a tiedet is, igazán jól nézet ki benne. Bárcsak ott lehetnék veled, hogy én adjam rád elsőnek, mert nem kétséges,hogy más kezek is érinteni fogják. Amikor leveszed ne fejts el egy kicsit belefújni, mert a viseléstől természetszerűen kicsit nedves lesz. Gondolj csak arra,hogy hányszor fogom megcsókolni az elkövetkező években. Remélem pénteken is rajtad lesz!Szeretlek!

Ui.:A legutolsó divat szerint vissza kell hajtani, hogy kilátszódjon a szőr!

Vissza