Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Real MadridÍrd ide hozzászólásod:

4731 levél
09.10.22. 16:42
Christoph
"Real Madrid sem tartozik Európa élcsapatai közé, a bevásárlások ellenére sem?"

Hát pont erről írogatok. Jelenleg nem tartozik oda, de ami fontos: jelenleg, azért ha egy-két évig nem bontják meg őket, akkor komolyan számításba kell venni őket, jelenleg még nem (sajnos). De nyilván azért nem szabad a ló túlsó oldalára esni... ez a Milan ha kiöregedett, lassú is egy-két játékos kivételével a keménymag hosszú évek óta ott van és stabil. És egy ilyen Real ellen meg is tudtak villanni.
Azért tegyük hozzá, hogy lehet nem sok helyzete volt a Realnak, de a kezükben volt a meccs. Ha Pirlo lövése nem megy be simán lehetett volna adabszurdum 3-0 is a vége. Nem magyarázkodni akarok, meg "ha"-kat keresni, de látszott a Milan játékosain is hogy nem kicsit lepődtek meg az első gól meg a győzelem után is. (Szerintem jobban meglepődtek, mint én...)

Nem csak a Milant kritizáltam, engem különösebben nem is érdekel mit alkotnak. Csak az, hogy ez bizony nem topcsapat és ha a Real ilyen könnyen összeomlik ellenük, mi lesz pl. egy Chelsea ellen.

Ha arra nem jön rá a Real vezetése, hogy Marcelo óriási luxus első számú bal védőnek tartani és, ha az egyre szégyenteljesebb teljesítményt nyújtó Ramost nem hozzák be középre (ahol a világ egyik legjobbja - elképesztő teljesítményre képes középen, mint egy fal, de szélen csak rohangál össze-vissza, és csak egyre rosszabb), akkor itt jöhet Ribérytől kezdve bárki előre a hátsó alakzat teljesen lyukas. Ha ennyit nem konyítanak a vezetők hozzá lehet az okokat keresni a vereségekre.

Most is Pato azt csinált Marceloval, amit akart, de mindegy is ki jön vele szembe, hirtelen sokkal jobb lesz a teljesítménye, mert Marcelon nem nagy ügy átvinni a labdát.

Vissza