Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Real MadridÍrd ide hozzászólásod:

4731 levél
09.10.25. 15:27
Christoph
A rotációba én nem érzek akkora problémát. Csak 1-2 embert cserélget, bár tény hogy annak nincs sok értelme, hogy ezeket azért csinálja Pellegrini, mert a padon levőknek is lehetőséget akar biztosítani.
A szélső dologban igazat adok, csak az az apró probléma, hogy Drenthén kívül senki nem volt aki bevethető lett volna. Hiába játszott Granero a szélen, ő egyáltalán nem szélső. Nyilván egy Ronaldo szétszedte volna a Milant, vagy Robben ha nem adják el. De abból meg elegem van, hogy hiába jönnek a nagy zsugások, ha MINDIG a legfontosabb meccs előtt sérülnek le. Nem igaz, hogy el kell hozni a fele világválogatottat, hogy legalább 1-2 ne legyen sérült a sorsdöntő pillanatban. Ronaldo a sokkal keményebb angol bajnokságban alig volt sérült, itt meg kapásból 1 hónap. Jó igaz, hogy elég durván beleszálltak, de akkor is. Így egyszerűen nem lehet csapatot építeni. Ha nem lenne olyan, hogy sérülés egy percig sem aggódnék, de már azzt várom, hogy Kaká mikor sérül le, mert ugye Benzema sem játszott a hétvégén.

A 11-es jogos lett volna, ahogy a tegnapi meccsen nem adták meg Raul teljsen szabályos gólját sem. Hát igen van ilyen, gyakorlatilag mindkét meccset elfújta a bíró. De engem ez kevésbé érdekel, amikor a Milan álmában sem gondolta, hogy győzhetnek, mint egy adag nagycsoportos óvodás úgy örültek a győzelemnek. Ronaldo biztos nem fog felépülni, de igazából ezt a Milant a B csapattal is illett volna elintézni, az meg vicc, hogy 3 gólt kapunk ellenük. Ez idén nekik egy havi termések. Nem érdekel már az egész, várok aztán lesz ami lesz, nincsenek nagy elvárásaim idén sem. Majd egyszer, majd jövőre talán láthatunk valami foci-félét. De lehet, hogy egy évtized is kell még amíg kijön ebből a folyamatos gödörből a csapat. Pellegrini nem tudom milyen edző, de az biztos, hogy Pereznek a fele karját kellett volna adnia Wengerért, vagy pedig megtartani Juande Ramost, mert Pellegrinivel kb. egy szintet képvisel. A Madridnál valahogy mindig lekezelték ezt az edzőkérdést. Aztán várták a jog bonitot, ilyen Luxemburgóktól meg Kvejrozsoktól. Talán hagyni kellett volna Capellot???

Vissza