Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Real MadridÍrd ide hozzászólásod:

4731 levél
09.11.02. 21:36
Christoph
Higuain klasszis teljesítményt nyújtott. Az tetszik ebbe a srácba, hogy amióta Madridban van nem változott. Ugyanaz az egyszerű és szorgalmas gyerek aki volt, nem kurvult el. Nagyon jó a hozzáállása, ami meg is hálálja magát. Ha Benzema nem áll rá erre, senki nem lesz belőle, olyan se mint Higuain nemhogy Ronaldo. A többiek meg példát vehetnének róla, Casillasba meg esetleg Raulba látom ezt (és C. Ronaldon, de ő most ugye nem volt ott a kudarcoknál). A többieknek ez max. munka, de azt sem végzik jól, rossz zsoldosok. Pl. Ramosból, a világ egyik legjobb védőjéből már már lassan egy rakás szerencsétlenség lesz. Nem csak a klubot kell azért hibáztatni, mert mindig ott vannak az ellenpéldák is.

HUHH... holnap Milan. Ahogy az első meccs előtt mondtam: "Már előre utálom a BL-t". Sajnos igazam lett és holnapra is finoman szólva nincsenek nagy reményeim. Tippem: 3-1 oda. Egy cseppet sem túlzás, sőt én már tényleg semmin nem lepődök meg. Nem várok győzelmet, sőt döntetlent sem, ettől függetlenül szorítok a csapatnak.
A kezdőben akarom látni Higuain, Rault, a védelem bal oldalán Arbeloát, középpályásként Marcelot. A többi meg alap. RvN-t is szívesen látnám egy félidőre legalább, sőt egy egész meccsre is, ha bírja.

Vissza