Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Real MadridÍrd ide hozzászólásod:

1620 levél
09.11.30. 22:12
T-Jay
Öcsémcsávó, te ha tiszta vagy, akkor én vok az új aranylabdás. Halvány lila fingod sincs a fociról, és arról, ami mögötte van. Kiscsillag, a Ronaldo vissza fogja hozni az árát, csak te arról még nem tudsz. Igen, kölcsönökből vásárol..de szted eladósodik vlha is? Szted a te barcád miből él? Minden meccsből tesznek félre, mikor kifizetik a többmillióra rúgó fizukat? Ne légy nevetséges. A Barca semmivel sem volt jobb tegnap, pedig a stadion 85%-a érte szurkolt, és nem voltunk beszarik egy percre sem. A szabálytalanságok 75%-a vicc volt, minden ütközést és esést fújt a barcának. Akinek szégyelnivalójuk van barátocskám, azok tik vtok, h gyerekes módszerekkel zavarjátok meg a mérkőzést(itt a lézerbulitokra gondolok).
Mégh az idei Real semmivel sem erősebb- látod ezért nem vágod te a témát..mert ilyen f.szs.gokat hordasz össze. Jössz az Alcorconnal? Valóigaz, a pofám leszakad, szégyen, ez tény- de hadd jegyezzük meg, nem vlmi meggyőző a BL szerepléstek, és ha az Inter focizni ment volna a nou campba, akkor akár bajba is lehettetek volna...szal amondó vok énis, várjuk meg a szezon végét!

bodajoci: Ronaldo-szintű játékost nem lehet lecserélni, csak ha baj van vele. És h miért? Mert egy klasszis megmozdulás, és akár gól, v csak egy szabadrúgás a 93. percben...ugye nem kell ragoznom.
Hogy valaki lehess, ne próbálj valakinek látszani.

Vissza