Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Real MadridÍrd ide hozzászólásod:

4729 levél
09.12.01. 01:07
Christoph
Egyszerű, hogy miért játszik olyan sokat Marcelo: nincs más szélső a csapatban rajta és Ronaldon kívül. Ha ugye Robben maradt volna mi lenne itt... kár volt ezt felhozni, mert most dühös is lettem.
Egyébként Marceloval és a másik tegnapi kakutojással Higuainnal ugyanaz van: kis meg középcsapatok ellen elegek, hajtanak ahogy kell, és egész technikásak is. De a nagy meccseken kipukkadnak. Nem véletlen, hogy Higuain jó pár meccset játszott a BL-be és csak a Zürichnek tudott betalálni (igaz nekik kétszer is). Szimpatikusak mindketten, de ugyanaz a baj velük, mint a Calderon-éra többijével Sneijdertől Heinzéig. Max cserének valók. Marcelo posztján a Barcába kb. Iniesta volt, ha jól emlékszem az oldalra...

Jövőre úgyis jön Ribery vagy Silva. Talán inkább az utóbbi és jobb is lenne ő. Ez szinte biztos, amíg Perez az elnök. Egy nagyon kis esély Fabregasra van, a spanyolokat nagyon helyesen szorgalmazza most a vezetés, ezért van rájuk esély. Meg ha nem jön bal szélre a védelembe ember komoly baj lesz. Arbeloa abszolut kényszermegoldás. Vargas kell meg egy bal szélső és kész ez a Real.

Vissza