Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» HelyzetjelentésÍrd ide hozzászólásod:

4031 levél
10.09.21. 21:58
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Na, az iwiw-en megint küldözgetik az AOL-Microsoftos emailt, amiben pénzt
lehet kapni.

Alkottam rá egy választ. Először nem akartam reagálni, viszont most kitettem az alábbit az üzenőfalra, hátha egyesek valóban elgondolkodnak...

A Microsoft nem hivatalosan következő üzenetet adta közzé nem hivatalos utakon, amiket az AOL, az Intel, a Pepsi Cola és a General Electic is ellenjegyzett. Természetesen ez most kamunak tűnik, pedig nem az. Teljesen hiteles, ha e-mailben, üzenőfalon, közösségi oldalak ZÁRT rendeszében egy ilyen üzenet elterjedhet. Az alábbi a Microsoft Magyarország fordítás jóvoltából születhetett meg:

Érdemes felhasználóim!

Ennyire bambák, tunyák -igen, Tunyacsáp élő szobrai vagytok- nem lehettek. Nem hiszem el, hogy XXI. század "elvileg" felvilágosult, öntudatos világában egyesek még a (modern) babonák sáros mocsarába esnek és örömmel tobzódnak.

Pedig a Windows különböző változatait is hozzátok szabtam, azonban az egyszerű kezelhetőség mellé kihívásokat és rejtélyeket is tettem.

Ugye nem gondoltátok, hogy csak úgy nektek szétosztom a vagyonomat? A neten keresztül, pusztán azért mert kényelmes, jóléti életetekben egy üzenetet szétküldtök a szélrózsa minden irányába? Kérdem én: ennyire bambák lennének az ún. haladó nyugatiak? Nagyon remélem, hogy nem, mert akkor nem tudom, minek töröm magam operációs rendszerek, programcsomagok kifejlesztetésével...

Való igaz, hogy jómagam és számos üzlettársam vagyonunk jelentős részét jótékonysági célokra fordítottuk - hátrányos helyzetű embertársaink megsegítése érdekében. Kérdem én, hol vagy te hátrányos a géped, monitorod előtt ülve, Internet-előfizetéseddel? Kérlek, ha már van előfizetésed, tudd használni is, próbálj meg élni vele.

Igen rövid idő alatt ki lehet deríteni, hogy az általatok sok-sok éven át küldözgetett "ajánlat" egy hoax. Nem fogom elárulni, hogy mi ez. Ott van az új keresőszolgáltatásunk, a Bing. Ha Google-hoz vagy szokva, akkor kiegyezek azzal is.

Mindenképp arra kérek mindenkit, hogy gondolkodjon. Nem fogtok egy árva centet sem látni, és a bíróságokon jószerivel csak kinevetnek.

Ennyire ne legyünk pénzéhesek! Megárt ám a bambaság, a tunyaság!

Tisztelettel, továbbra is baráti üdvözlettel:

Bill Gates

________________________________

Ma megint gyönyörű őszi idő volt, ismét egy jót kerékpároztam.

Szerintem lassan a gólyák már gyülekeznek a határban, hogy délre menjenek.

Vissza