Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

10213 levél
11.04.24. 23:33
davkar9
Francba. Gyenge voltam, elcsábultam és megnéztem én is most az első részt hbo-n. Egyfelől sajnálom mert az egész sorozatról (regény) csak annyit tudtam hogy ez valami jóféle fantasy amibe nekem is előbb utóbb bele kell kezdenem és mivel a könyvet nyárra terveztem így már nem lesz ugyanaz a regényt olvasni, saját helyett kész arcokat fogok majd látni. Másfelől viszont hejj... Ez piszok jónak ígérkezik, süt az egészről az igényesség és ez a romlott-mocskos fantasy hangulat is totál elkapott, amit ha jól sejtem sikeresen emeltek át a könyvekből.

Ami egyszerre pozitívum és negatívum, hogy rengeteg karakterre kell majd odafigyelni. Így elsőre csak Stark, Ronon (), a fehérkék, a királynő (bakker, Lena Headey?! . Már ez elegendő ok arra hogy nézzem.), pufikirály meg Arya Stark (<- totál szimpatikus a kiscsaj, tudom szakállas poén de a kajadobálózásnál felröhögtem) maradt meg.

Szóval a pilot meggyőzött, hogy ez egy mustsee (és mustread) sorozat. Sajnos én csak nyáron tudok belemerülni mert hát jó lenne a könyvvel kezdeni de sebaj, akkor majd lehet darálva, egy fenékkel nézni a részeket.

+ ha már könyvek, nem tudjátok honnan lehetne beszerezni őket? Pár hete már szemezgettem velük de akkor a 3. kötet hiányzott, mostanra meg már csak egyedül a 4-es kapható. Alexa, bookline, kb az összes nagyot végigjártam már de sehol se kaphatók.
All me best mates are trees.

Vissza