Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

4337 levél
11.04.26. 09:55
Juraviel.Ihuan.Bedvin
MattMatthew

Miért? Varys és Petyr jó arcok, bár utóbbin még később is nehéz lesz kiigazodni.

De ha már Syrio szóba került, ő tényleg egy remek karakter. Amúgy gondolhattam volna Ser Barristan Selmyre, a Bátorra is. Ő is egy nemes karakter, egyike az utolsó, igazi lovagoknak.

balays82

Egyetértek. Jorah múltjára is csak néhány mondatot szántak ebben a részben, így próbálva átadni az információkat, de az ő esetében ez még mondhatni elégséges is.

Viszont a lázadás, az, hogy miért kapta Robert a Bitorló nevet, mi volt a Három-folyónál, meg előtte a királyságban, nos, azokról nem ártott volna már egy hosszabb visszaemlékezés vagy flasback.

Így a nem olvasó nézők csak néznek, hogy miről beszélnek, ki az a Rhaegar.

Jaj, az első könyv valóban piknik a Királyok csatájához képest. De majd Kardok vihara, na az lesz az igazán ütős. Sőt, a prológus után az első POV igazi megdöbbenést fog okozni, és valószínűsítem, hogy meglesz a következő kedvenc karaktered neked is.

[Ez csak balays82-nek, aki beleolvas, magára vessen.]

SPOILER
A második könyv igazán hangsúlyos szereplője Tyrion és itt kedvelik meg igazán azok is, akik csak elkezdték megkedvelni az első könyvben. Itt derül ki, hogy igazából ő egy "jó" karakter, pontosabban Lannister volta ellenére inkább pozitív, mint negatív.

Az újak közül egyértelműen Davos a kedvenc, ő nagyon a szívemhez nőtt nemessége és a hűsége okán.

Vissza