Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» SorozatokÍrd ide hozzászólásod:

8000 levél
12.02.06. 01:23
Porker
León megnézve, kis késéssel."Egy az egyben lekoppintva"?Ne nevettess... még ha van is köztük egy hajszálnyi párhuzam, az kb. arra vonatkozhat, hogy a Sherlock készítői tisztelegnek Gary Oldman előtt azzal a jelenettel, kicsit feljavítva az eredetit.GO-t láttam már a The Firmben, ott sokkal jobban adta az őrültet, itt csak szimplán zavaró volt a drogos feje.A nyakropogtatása is kissé másfelé vitt el, a zenét pedig nem "bevetés közben" játszotta (és hogy szőrszálhasogató legyek: az ő korában még nem volt mp3 ).
Moriarty nem ripacs, hanem őrült, aminek betudható minden kisiklása, és az, hogy a színész a szerepen belül is színészkedik.
Azzal viszont egyetértek veled, hogy az amerikai sorozatoknál jobb a Sherlock, mert ők nem esnek abba a hibába, hogy csinálnak 10/12x 40 percnyi részt, ami tele van töltelékszálakkal, hanem itt egy évadban 4.5 órában csak a lényeg megy.Jó néhány sorozatot láttam már, de egyiket sem néztem meg rövid időn belül annyiszor, mint a Sherlock 2x03-at, jelen esetben már ötször/hatszor (pár napja részegen is elkezdtem, és már összefolyik az egész).
Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.

Vissza