Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

9501 levél
16.05.23. 11:14
davkar9
SPOILER
Nem kellett volna őket kihagyni egy teljes évadra. Ezek a training részek mehettek volna két *igazából már lövésem sincs mi volt az előző évadban* közé. Annyira nem is értettem, ezek az "időutazó" cuccok mindig kavarodáshoz vezetnek. Olvastam, olyat, hogy Hodor végig tudta, hogy ha Brant elkíséri akkor az majd a halálához vezet és emiatt +1 a hősiességhez. Bízom benne, hogy martin azért valami nagyobb csavart tartogat és érdekesebben szövi majd branék szálát. 3ER kinyírása is gyorsan lement, úgy gondoltam, hogy ő fontosabb szereplő (ráadásul mintha ő is valami ősi száműzött targaeryen/rokon lenne, nem?).

Az pedig külön vicces, hogy 10 mpben letudják, hogy a sylvarik csinálták a hózombikat. Kivágták a fáinkat, brühü, cserébe elszabadítjuk a haláltelet. Bevallom nem tudom részletesen az idővonalaa, de nincs itt valami párszázéves eltérés az erdő gyermekeinek eltűnése, az emberek és a ww-k megjelenése között?

Az ölbe hajított rejtélyek mellett azért becsúsztak zseniális jelenetek is. Varysos remek volt, Aryáé is. Ha jól emlékszem Matt hiányolta múltkor a gondolatokat, na most ezzel sikerült jól megmutatni őket. Szinte láttam egymás mellett a darabot és az első évados jelenetet!

Briermund megint adta! Az az arc! We'll bang, ok?
Simple. Eternal. Beige.

Vissza