Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

4174 levél
16.05.23. 21:30
xeLaR
Ez az új rész rettenetes volt.SPOILER
Milyen az már, hogy értékes perceket fecsérelnek el egy színészcsapat hülyeségére, de a White Walkerek létrehozására elég kb. 10 másodperc. Meg tök jó, hogy foglalkoznak Pyke-kal, csak ne cseszték volna el Euront (akinek a karakterét valszeg összegyúrták Victarionnal). A végső jelenetsorok pedig egyszerűen siralmasak. Summert a lehető legbénább módon tették el láb alól a készítők, míg a szomorúnak szánt Hodoros jelenet rossz értelemben lett elkeserítő.

Az meg még jobban elkeserít, hogy Martin tényleg vmi hasonlót gondolt ki Hodornak, de bízom benne, hogy majd az általa kivitelezett jelenet kicsit jobb lesz. Amúgy őszintén nem értem mi van ezzel az évaddal. A két héttel ezelőtti epizód is hasonlóan gáz volt, de az előző meg nagyon élvezetes lett. Most akkor várjam azt, hogy a jövő hetit nem basszák el ennyire? Hogy normális, értelmes dialógusokat fogok hallani?

Örülnék, ha úgy tudnám ezt élvezni, mint az Internet többsége, de ez most nagyon elkeserített
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-

Vissza