Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

9558 levél
16.05.24. 08:32
davkar9
SPOILER
Én továbbra is bízom benne, hogy ez csak az egyszerűsítés miatt alakult így. Sokkal könnyebb tvben eladni a mesterséges lényt, mint az ismeretlen misztikus fajt. Könyvben még ott van Hidegkéz is, biztos neki is van még jelentősége. Ezek a mások nem túl beszédesek ő meg azért csacsogott egy kicsit. Nekem még maga a fal is gyanús, az is olyan mintha ww medzsik lenne. Voltak olyan figura/ák akik beintettek a night kingnek és felhúzták a falat? Lol vagy erdő gyermekei varázslat segítségével? Martin csak kitalált valami jobbat ennél.

A zárójelenet után picit megutáltam Brant. Értem én, hogy az életéért menekül és szegényke nem tud járni, de akkor is, ez már a 2. alkalom. Pár évaddal korábban, amikor hodorbőrben szétroppantotta a bolton féreg fejét, már az sem tetszett. 3ER elmondhatott volna pár szabályt. Ne álmodj egyedül ismeretlen és bizarr helyeken! Ne áll szóba idegen álmokkal! Ne álmodj és wargolj egyszerre! Ne engedd, hogy a külső világ behallatszódjon az álomba! Videó alatti kommentekben is olvastam azt az elméletet, hogy talán Bran lesz felelős a Mad king őrültségéért. Valakit figyelmeztetni kell, legyen a király, "burn them all!".

Azt sem értettem, hogy hodor-akkor-még-wylis fején mi volt az a seb? Pont ott lett volna az alkalom a fejsérüléses elmélet igazolására erre ehelyett ~el kellett pusztítani az elméjét szerencsétlennek. Az időparadoxon engem is zavar, Bran születése előtt, hogy történhetett meg ez az esemény? Vagy ezelőtt a 3ER nyúlt bele hodor fejébe? Innentől aztán nincs megállás. A végén még azt is kinézem belőlük/martinból, hogy Bran a halálakor egy álomba menekül, hogy aztán egy fa tövében megpihenő fiatal bőrében ébredjen fel...

...akit aztán körbenőnek említett fa gyökerei és minden alámerülésnél arról álmodik, hogy ezúttal jobban tudja majd alakítani az eseményeket. Idővel feladja a belenyúlkálást a múltba, majd egy nap megjelenik a barlang szájánál az ifjú Bran.
Simple. Eternal. Beige.

Vissza