Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Szét*** az idegÍrd ide hozzászólásod:

1168 levél
18.05.25. 22:04
Laccy93
Van valamennyi félrerakott pénzem, amit persze nyilván felélek majd, de itthon azért nem kell sok mindenre költenem. Nyilván ez még nem elég, de így június közepéig, amíg vizsgáim vannak adtam határidőt magamnak munkaügyben. Egyébként meg, ha meg van az elhatározás, hogy már pedig megyünk, akkor elmegyek gyárba, oda felvesznek bárkit, itthon 4-5 hónap alatt összespórolom az utazáshoz szükséges pénzt, s akkor a sulit is parkolópályára teszem. Nővérem kint él, nyilván segítene mindenben, kezdetben megfelel Anglia nekem, nyelvet tudom annyira, hogy elboldogulnánk.

Egyébként igen, ezen az országon belüli mozgáson gondolkodtam már, még olyan messzire se kellene menni, Kecskeméten a Merci gyárban is szarrá keresik magukat a gyári melósok. Csak ha maradok, akkor az egyetemet be akarom fejezni mindenképp, hogy legyen egy szakmám, amibe tudok kapaszkodni. Abba meg nem fér bele, hogy nagyon messzire kerüljek a környékről. (Jászberénybe járok, közel van innen).

Voltam én interjún Telekomnál, Vodafonnál is anno 70-ben, de nem engem vettek fel. Sokan pályáznak, nyilván volt jobb. Az is igaz mondjuk, hogy ezek akkor voltak, amikor még kezdő interjúzó voltam, s tök béna. Mai fejjel azért jobban menne már. Néha amúgy peches is vagyok, mert lett volna egy értékesítőhöz hasonló meló nemrég, csak nem bírtam menni próbanapra, mert itthon haldokoltam pont. Gondolom rossz néven vették, hogy beteg vagyok, s utána nem is kerestek.

Na mindegy különben, az aggódás nem szokásom, úgyhogy valami majd lesz, amit megfelelőnek érzek.
Az utóbbi időben csak nagyon ritkán fejezem be, amit elk

Vissza