Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Játékhírek a szerkesztők figyelmébeÍrd ide hozzászólásod:

5610 levél
19.02.06. 11:27
Dino
Nos, akkor reagálva az utóbbi üzenetekre. Irgalmatlan - és feldolgozhatatlan - mennyiségű sajtóközlemény érkezik be folyamatosan, és az elmúlt napokban elkezdtünk azzal kísérletezni, hogy mi van, ha egy részükről egyfajta rövidhír formában csak címet és 1-2 mondatot írunk, hogy legalább tájékoztatást tudjunk adni egy-egy kisebb indie megjelenésről is (több visszajelzést kaptunk az évek során, hogy vannak, akik azért olvasnak minket, mert olyanokról is hírt adunk, amiről kb. senki más itthon, emiatt elkezdtünk megoldást keresni, hogy helyet kaphasson minden). Korábban az ilyenek előbb-utóbb egyszerűen kimaradtak, de ilyen formában egész kis energiabefektetéssel ki tud kerülni egy hír (oké, minőség/mennyiség összefüggés tekintetében elismerem, hogy nem tökéletes a megoldás, de úgy voltunk vele, hogy annál egy fokkal mindenképpen jobb, mintha teljesen kimaradna).
A koncepció az volt az alacsonyabb kialakításban, hogy ne vegyen el akkora felületet egy-egy ilyen rövidhír, ne tolja jelentősen lejjebb a többi tartalmat.
Viszont nagyon jó, hogy jöttek ezek a visszajelzések, mert akkor átgondolom, és más megoldással próbálkozom (pl. a jobb hasábba kerülnek az ilyenek).

Aryx: Mi a gagyi a 100*100-as bélyegképekben, mit látnál jobb alternatívaként a helyükön?

Vissza