Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Politika - az egyetlen ilyen célú topic a Dome-onÍrd ide hozzászólásod:6 levél
22.08.05. 13:03
Although
1. Az unios pénzek érvényben levő szerződés szerint járnak. Amiben amivel ma Magyarországot zsarolják nincs benne mert anno mind belső magánügy volt.
Szerződés módosítás nem történt. Egy értelmes unioban nem lenne kérdés a priorítás hiszen egy erős unio lehetne versenyképes a világban. És itt se szeretné senki ha a szerződését egyoldalúan módosítanák új feltételeket kitalálva.
2. Ez a banda 12 éve figyel rá ne legyenek 10%-os lyukak a költségvetésen mint az elődeinél voltak.
Jó lenne elfogadni Európában a jólét Németországig ebben a térségben az orosz olcsó energián nyugvott. Ez nincs többet. És energia, üzemanyag az élet minden területéhez kell a modern világban. Gyorsan kellett dönteniük, mert hónapok alatt akkora változás történt ami máskor évek alatt megy végbe. Ezer milliárdokkal nőtt forintokban, a piacról beszerezhető energia ára nemzetgazdasági szinte. A miniszterelnök világosan elmondta eddig 100 milliárdos volt a különbség azt kibírt a költségvetés, ezt már nem bírja ki. Gyorsan kellett lépni és valahol meghúzni a határt.
És jó lenne nem nyafognátok. Mert ha most szarnak érzitek akkor mi lesz veletek mikor tényleg durva lesz a tél közeledtével? Mert úgy van ahogy Putyin mondta. Igazából még el se kezdődött. Még előttünk van a neheze.

Vissza