Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Panzers FINALÍrd ide hozzászólásod:

137 levél
04.07.07. 02:45
Michael Wittmann
Mert ha wattmann akkor mi van?

Hát tök jó akkor ekzdem újra... CSak az a szar az egészben hogy ez már tönkre vágta az egész játékélményt számomra, csak remélem hgoy tudok akkora lelkesedéssel nyumulni mégegysze mint az első napokon.. Azért ha tudtok erről a hibáról akkor frankós lett volna ha ki javítjátok, hgoy legalább nálam ne legyen ez (más nem persze nem bazzz....)

A Ram kérdés: Ja 512es RAm ot már van ahol keveseli (Mondjuk a Vga is se DX 9 sak Ti 4200 ) pl. a csippéls pálya elején megmegzökkent nálam, a végére mikor kiírtotam mindenkit már nem volt ilyen probléma , de játszható volt azért.

Szdrcs:
Oksa, de már ha ennyire a hiperrealisztikusra gyursot akkor már mért ne legyen 100%? Mert akkor nem lenne a játékélmény egettverő.. De a Panzersben meg mindenhol a játékélménnyért kötne kilyen kompomiszumokat. Nem utolsó sorban azért hogy még az is tudjon vele játszani aki ne megy Tigris hajtóművében nőtt föl...

Na mindegy én csak annyit mondok hgoy egyszer te kerülnél át a másik oldalra , lehet szembesünőd kéne hogy a "tökéletes játékot" megcsinálni nem olyan egyszerű és nem csak a bevállaláson múlik.

Te kakamatyi: nem épp arról volt szó hgoy ez gáz hogy három perc alatt szedszét egy akkármilyen löveg egy minimális páncéloztottságú javítós kocsit??? Sőt jó rálátással és szögben még egy géppuskás is egy sorozatattal leszereli a személyzetett. Hoppá ez talán jó lenne egy játékban.
Villers-Bocages, 1944

Vissza