Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» VideokártyákÍrd ide hozzászólásod:

9786 levél
01.09.23. 17:16
Sirmelon
Kedves Zoi!

Nos, jómagam is jártam a Sharkyexteme felé, láttam is az általad emlitett cikket /natülich/.
Ezekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem: az ATi néhány tesztkártyát küldött szét közös kedvenc hardveres site-jainknak. Szerinted mi okozhatta, hogy az egyik tesztlabor teljesen más eredményeket kapott mint a másik /az Anandtech és a Tomshardware grafikonjai ugyanis eléggé eltérő képet festenek.../. Nos?
"egy altalad valoszinuleg nem minoseginek itelt temek" - megbocsáss, de én ilyet nem mondtam. Leszel szives olyan dolgokat nem tulajdonitani nekem, amiket nem követtem el.
"reszben alaptalan vadak alapjan leszolni valamijen temeket, puszatan azert mert nekem, nem az van, es akkor mar szar is" - ilyet sem mondtam, ide is a fenti vonatkozik. Ha figyelmesen /feltehetőleg ismered e szó jelentését/ elolvasod amit irtam, láthatod, hogy egy rossz szóval sem illettem az ATi termékét, pusztán azt hangsulyoztam, hogy még meg sem jelent, és a tesztek alapján még akármi is lehet belőle.
Értékitéletre tehát /állitásoddal szemben/ nem vetemedtem. Az pedig, hogy ezek a vádak alaptalanok-e vagy sem, majd elválik ha kint lesz a termék végső formájában.
"butasag lenne azt allitani, hogy egyik vagy masik kartya lenyegesen jobb lenne a masiktol!" - szerintem ez ugy marhaság ahogy van /ez viszont határozott értékitélet volt tőlem, nyugodtan hivatkozhatsz rá!/. Ha egymás mellé teszel egy 2 megás S3Triot meg egy GF3-at, szerinted nem lehet kimondani hogy az utóbbi JOBB kártya? Baromság. Igenis ki lehet mondani mivel tényleg lényegesen jobb. Vagy szerinted nem jobb??
S hogy valóban trónkövetelő-e az ATi 8500-asa, vagy csak outsider mint a KyroII, azt majd meglátjuk - ha majd valóban megjelenik.
És egy személyes dolog: nem vagyok elvakult nVidia hivő, ha az ATi jobbat tesz le az asztalra, ám készséggel elismerem.
Nálad a laszti:
Üdvözlettel:

Sirmelon
akinek bizonyiték kell, nem igéret!


Si vis pacem, para bellum!

Vissza