Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» A leghosszabb napÍrd ide hozzászólásod:

3275 levél
04.12.22. 00:32
FOxygene
Petyo biztos úgyértette hogy látványosan megszűnnek a díszletek,az amik biztos ott helyben összébbtolták csak őket nemhinném hogy mindet elvitték

Olvastam is vhol,meg a sperctrumon az öreg mesélte is azt hogy a rámpa lecsapódása után kapásból ledőltek az emberek az MG-ktől,az ügyesek kiugráltak oldalt,szóval az nem kamu.

A leghosszabb nap meg az összes partszakaszt bemutatja biztos voltak "békésebb" "nyugisabb" részek is.

Nehogy megtévesszen benneteket hogyha a TV-ben láttok vmi mostani felvételt az Omaha partról,a támadást apálykor időzítették,azért látszódnak azok az akadájok amik alaphelyzetben a víz alatt lennének.Ezt benézte volna a Spielberg is és azért olyan rövid a part a filmben?Nemtom végülis a célnak megfelel,annyit mutat amennyi feltétlen kell,sztem profi kis film mindezek ellenére.

A magyar szinkron 2 helyen is furcsa dolgot mond,már nememlékszem miket,1-szer hevedert kérnek az M1-es puskához az tuti.

Meg gránátot hajigálnak a tigrisbe,ott lógnak rajta,aztán meglátják a 20mm-rest,figyelmeztetik is egymást de még 2-3 mp múlva is ott állnak a tank tornyán nemhogy leugrálnának és a tank mögé kerülnének,szépen cafatokra szedi őket az a gépágyú.
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"

Vissza