Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Cube Zero aka Kocka 3Írd ide hozzászólásod:

3553 levél
05.02.03. 01:56
The Lord
Sikerült végre megnéznem a harmadik Kockát és csak azt tudom mondani, amit mondtam a haveroknak anno a Hiperkocka esetében is: ebben az egészben kibaszott nagy ötlet van, de csak egy film erejéig. Ezért volt a Kocka jó, a Hiperkocka már erőltetett a Kocka 3 (nem tudom végül mi lesz a magyar címe, az angol Cube Zero) pedig egyszerűen már szar. A készítők igyekeztek újítani az eddigieken, így faszább díszlet, keményebb csapdák, jobb effektek és a külvilágból is több fogad minket, de sajnos ezzel nem lehet egy egész filmet megtölteni. Ráadásul itt már biochipes technológiáról is szó esik, ami abszolút fölösleges.

A szereplők is ugyanazok: van egy hidegvérű elmebeteg állat, akinek a legvégén kell meghalnia, van egy dagadék okostojás, akiről úgyis tudjuk, hogy meghal a film közepén, vannak esetlen noname szereplők, akiknek az első percekben kell elhullaniuk és persze vannak a főhősök. Ezúttal nem csak a Kockában játszódik a történet, hanem azon kívül is (kb párhuzamosan), de mégsem tudunk meg semmit arról, hogy kik, vagy mik hozták létre ezt a kísérleti terepet.

Szerintem senki nem marad le semmiről azzal, ha kihagyja. Már messze nincs meg benne az a filozófiai eszmefuttatás, ami anno az első részben volt. A 2-nél viszont mindenképpen jobb.

http://us.imdb.com/title/tt0377713/
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!

Vissza