Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Cube Zero aka Kocka 3Írd ide hozzászólásod:

1021 levél
05.02.07. 17:03
Lt. Ronald C. Speirs
Nem akarok ellenkezni, de nekem mind a két rész tetszett! Mind elméletben, mind látványban!
A harmadik részt látta egy haverom, akinek viszonylag olyan izlése van mint nekem, és nagyon bejött! Pláne, az, hogy összehozták az elsö résszel! Pl. ott van az az Autista fószerka, aki a filmben még nem az, csak azzá teszik! Nagy ötlet, hogy ezzel a személlyel összehozzák a részeket!
Ha valaki látta a Battle Royalt, az tudja, hogy mi a jó elképzelés!
Röviden arról szól ez a japán kis agyrém, hogy egy osztálykirándulásra induló diákok tömkelegét a kiránduló buszon elaltatják, azokat egy szigetre viszik, ahol az a tény várja, hogy szinte mindenki halálra van ítélve! A szabályok röviden arról szólnak, hogy 3 napjuk van arra, hogy kinyírják egymást, addig míg egy nem marad belölük! Ehhez különféle eszközket kapnak személyenként, amit nem tudnak, hogy mi lesz, hisz egy nagy barna zsákban kapják, 3 napi élelemmel! Hogy egy kicsit nehezítsék a feladatot, a szigeten zónákat jelöltek ki, amikben lehet tartózkodni, meg amikben nem. Ezeket a zónákat kb 3-4 óránként változtatgatták! A zónák életveszélyességét az okozta, hogy minden kis delikvens kapott egy nyakörvet, amit ha basztatott, vagy le akart szedni, akkor robbant, és leválasztotta a kicsi kis fejecskét a még serdülésben lévö testtöl! Így aki a tiltott zónában tartózkodott, annak annyi volt, így folyamatos mozgásra voltak ítélve! Poén a köbön, hogy kb 30-40 diák volt a buszon, mindegyik halálát mutatják! A "táborvezetöi" címet nem más kapta, mint a kis osztály legkedvesebb osztályfönöke, aki a szigetre való érkezés után már nem is volt annyira kedves, rögtön úgy indított, hogy egyik japon bemutatta a nyakörv müködését, a többiek szeme láttára!
A film különben 3 személy körül forog, akik majd túlélik az egészet!
Azok a legnagyobb jelenetek, amikor kibontogatják a csomagokat, hogy milyen fegyvereket kaptak... amik nem feltétlenül fegyverek, inkább ölésre használható eszközök is lehettek! Pl, egy serpenyö, vagy egy ugráló kötél! De listát nem hagyta abba, hisz volt ám ott méreg, helyzetmeghatározó, gépfegyver, balta, és gránát!
Volt egy jó rész benne, amikor a japo függö heckerek, megtalálnak egy generátort, és müholdas laptopjuk seggítségével felheckelik a táborvezetöség gépeit, így sikerült kikapcsolni a nyakörveket... persze voltak annyira köcsögök, hogy csak a sajátjukét csinálták!
Ebben van fantázia, hisz egy modern kis Valóság Showt lehetne csinálni belöle, csak halálra ítéltek lennének a föszereplök, és egy külön elöfizetett csatornán lehetne látni! Mellesleg, ha valaki részt akarna venni az egészben, akkor jelentkezhetne!
Isten hozott a Való Világban, csak hát nem Neonak mondanák ezt, hanem egy 4 gyermekes családapának, vagy anyának, aki éppen az utolsót pislantá, közben 50 szögböl kameráznák! Meg lehetne csinálni, csak szerzödést kellene kötni valakivel! Az új sörvájvör sziget, vagy Való Villa, vagy Big Bloody Brother!
Kb, a kocka ötlete is ehhez hasonló lenne, mindent vasósítsunk meg, és meg lenne oldva a probléma...
Én legalábbis nem tartom hülyeségnek!
Ronald "Bloody" Speirs

Vissza