Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megjelent a Corel WordPerfect Office 2000 for Linux

2000.04.18. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Corel Corporation bejelentette, hogy május végétől lesz kapható a Corel WordPerfect Office 2000 for Linux irodai programcsomag. A WordPerfect 9 szövegszerkesztőből, Quattro Pro 9 táblázatkezelőből, Corel Presentations 9 prezentáció-készítőből, valamint további programokból álló csomag Linuxos változata mindegyik jelentős hivatalos disztribúcióval futtatható lesz. Az ára 159 dollár (kb. 40000 Ft) körüli lesz. Az előbb felsorolt fő elemeken kívül megtalálható még a programcsomagban a CorelCENTRAL 9, a Paradox 9, valamint 1000 True Type és PS Type 1 fontkészlet, 12 ezer clipart kép, 200 fénykép, valamint egy kis babzsák Linux-pingvin. Emellett még a Corel Linux OS ingyenes verziójának frissített változata is bekerül a dobozba, 2.2.14-es verziójú kernellel és 3.3.6-os X-serverrel.

A Corel tovább szeretné erősíteni Linuxos jelenlétét, alapozva ezt eddigi projektjeinek sikerére. A Corel WordPerfect 8 for Linuxot a megjelenéstől a mai napig több mint 1,5 millióan töltötték le, a Corel Linux OS ingyenes verzióját pedig a CNET download.com oldaláról több mint 200 ezren. A rendszer frissítéséhez a linux.corel.com oldalon lehet hozzájutni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.