Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 07 4v4 Focikupa döntő, Ganxstáékkal

2006.10.04. 21:17 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az immár második alkalommal megrendezett FIFA 07 4v4 Focikupa országos döntőjére 2006. október 8-án, vasárnap kerül sor Budapesten, az Árkád bevásárlóközpontban. A döntőn a szeptember folyamán lezajlott regionális fordulók legjobbjai csapnak össze a végső győzelemért, az Árkád két helyszínén: a tetőparkoló területén kialakított kispályákon, illetve a Media Markt előtt felállított Xbox konzolokon, az EA FIFA 07 játékával.
Bár a bajnoki címért vívott meccsek számos izgalmas pillanatot nyújtanak majd mind a játékosok, mint a szurkolók számára, a nap fénypontja mégis minden bizonnyal a sztárcsapatok látványos rangadója lesz. A 13 órakor kezdődő gálamérkőzésen Ganxsta Zolee, OJ Sámson, Nacsa Olivér és számos más, FIFA-rajongó hazai sztár küzd meg egymással. A sztármérkőzéseken a FIFA 07 kommentátorainak professzionális élő közvetítése segíti a meccsek követését, a nap hangulatfelelőse pedig Bella Levente lesz.
Érdemes lesz tehát kilátogatni vasárnap az Árkádba, mert amellett, hogy a FIFA 07 4v4 Focikupa idei legjobbjainak szurkolhatsz, ha ügyes és szemfüles vagy, akár a FIFA híres hazai fenegyerekeivel is összeállhatsz egy fotó erejéig, sőt, egy-egy autógrammot is hazavihetsz tőlük!
Az EA délelőtt 10 órától egészen 18 óráig folyamatos programokkal és izgalmas mérkőzésekkel vár minden érdeklődőt. A látogatók kipróbálhatják az adidas Speed Gun-t, a Faragó Richard és Hajdú B. István által kommentált FIFA 07 játékot PS2 konzolon, részt vehetnek a csocsóbajnokságon és a Gyermeksziget programjain is.
A FIFA 07 4v4 Focikupáról további információ a www.4v4.hu weboldalon található. ■

Forrás: Electronic Arts

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló