For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

December 7-én újra elindult a Nokia és a WWF közös telefongyűjtő akciója

2006.12.08. 13:09 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Nokia és a WWF az idei évben is telefongyűjtő akciót indít Magyarországon. Mindenki, aki egy használt Nokia telefont – akkumulátorral együtt – az ország bármely Nokia-üzletébe visszavisz, és kitölti a WWF természetvédelmi kvízét, egy WWF-logóval díszített plüssoroszlánt kap ajándékba. A kérdéssort helyesen kitöltők között pedig 1 darab Nokia 5300 Xpress Music készüléket, 5 darab Nokia hátizsákot és 10 darab WWF pénztárcát sorsolnak ki a szervezők. Az akcióval a Nokia Hungary Kft. nemcsak a régi telefonok környezetbarát újrahasznosítását, hanem a WWF magyarországi tevékenységét is támogatja.
A WWF több mint 40 éve dolgozik a természet védelmén. Detox kampányában a különböző használati tárgyakban található vegyi anyagok veszélyeire hívja fel a figyelmet, támogatva az ezek kivonására, újrahasznosítására való törekvéseket. „A környezet megóvása mindannyiunk közös kötelessége. Bíztatunk minden Nokia-tulajdonost, hogy vigyék vissza használaton kívüli mobiljaikat a Nokia-üzletekbe és csatlakozzanak kampányunkhoz!” – nyilatkozta Márkus Ferenc, a WWF Magyarország igazgatója.
„A mobilkommunikáció gyors elterjedése miatt fontos számunkra, hogy a környezetre gyakorolt hatást minimalizáljuk. A Nokia elkötelezettsége a környezetvédelem iránt nem újkeletű a Nokia teljes tevékenységét – a terméktervezéstől a termelési folyamatokon át az újrahasznosításig - áthatja a környezetért felelős gondolkodásmód.– mondta el Greig Williams, a Nokia Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „Célunk, hogy amit lehet újra felhasználhatóvá tegyünk, a környezetre káros anyagokat pedig megfelelő módon semlegesítsük” – tette hozzá. Magyarországon a Nokia üzleteiben a már több éve visszaveszik a régi, már nem használt Nokia mobiltelefonokat és tartozékokat. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.