Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Will Smith a színjátszás nyomában

2007.02.08. 18:55 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Senki ne higgye el, ha ez ellenkezőjét hallja. A legnagyobb sztárok is csak arra várnak, hogy jöjjön végre valaki, aki keményen megkritizálja őket. Will Smith legalább is ezt állítja. A színész, akinek legújabb filmje, A boldogság nyomában (Pursuit of Happyness, hazai bemutató: február 15.) ismét nagyon nagy sikert aratott az Egyesült Államokban, és több mint 160 millió dollár bevételt hozott, azt mondja, e film forgatása során az volt a legnagyobb öröm számára, hogy Gabriele Muccino rendező nagyon szigorú volt vele.
– „Felejtsd már el a pózaidat!” szólt rám a forgatás második napján – árulta el Smith. – Én persze értetlenkedtem, de ő azt mondta: „most olyan képet vágsz, mint akinek fáj valami. Álljunk le, sétálj egy nagyot, és csak akkor gyere vissza, amikor tényleg érzed, hogy fáj.”
Will Smith szerint csak Michael Mann és Muccino ismeri fel a manírjait. A színész az újságírók előtt azt is bevallotta, hogy tényleg tele van „Willizmusokkal”. Szakmája részének tekinti, hogy szükség szerint meg tudja nevettetni vagy ríkatni nézőit, és ha kell, habozás nélkül használja is a trükkjeit. A rendezők általában hálásak neki ezért.
– Gabriele rögtön felismerte a Willizmusaimat, és nem engedte, hogy használjam őket – mesélte el a sztár. – Úgyhogy A boldogság nyomában-t úgy forgattam, mintha elölről kezdeném tanulni a szakmámat. Van egy jelenet a filmben, amikor könnyek nélkül sírok: ott se trükköztem, tényleg nagyon kipirosodott a szemem. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.