For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Homér hazamegy

2007.03.22. 17:26 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Springfieldiek, készüljetek! Az már biztos, hogy a régóta nagyon várt A Simpson család – A film (The Simpsons Movie, hazai bemutató: július 26.) premierjére a sorozat képzeletbeli helyszínén, Springfieldben kerül sor. Most már csak azt kéne tudni, melyikben. Az USA-ban ugyanis 16 város létezik ezen a néven – bár egyikben sincs olyan atomerőmű, olyan sok börtön és olyan idétlen lakosság, mint A Simpson családból megismertben. A film készítői most nyílt pályázatot hirdettek országuk Springfieldjei számára: a pályázatban a város vezetőségének humorézékét, a lakosság a Simpsonok iránti elkötelezettségét kell bizonyítani, valamint egy ötperces videóban kell demonstrálni, hogyan fog a város (és mozijai) simpsonizálódni a jeles napon.
Az eredményt július 9-én jelentik be a film producerei: másnap már le is szállítják a vörös szőnyeget, melyen a sztárvendégek végigsétálnak majd. A film vége főcímén azonban az összes pályázó város és polgármestere neve szerepelni fog Massachusettstől Oregonig. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.