Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

200.000 néző az S.O.S. szerelmen

2007.03.22. 18:35 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Az év legsikeresebb magyar filmje bemutatása 35. napján, 2007. március 21-én átlépte a bűvösnek tartott kétszázezres nézőhatárt - adta hírül a forgalmazó Best Hollywood.
"Több mint elégedettek vagyunk az S.O.S. szerelem! fogadtatásával - erősítette meg Neményi Ádám producer. - Külön öröm, hogy olyan időszakban bizonyítottunk, amikor a mozibajárás rohamosan csökken a korábbi évekhez képest; és még ennél is jobban örülünk annak, hogy ezt a kitűnő eredményt hazai filmként sikerült elérnünk."
A főszereplő Csányi Sándor számára a Kontroll, a Csak szex és más semmi, illetve a Szabadság, szerelem után az S.O.S. szerelem! a negyedik játékfilm, amely több mint 200.000 nézőt vonzott a mozikba. Fenyő Iván karrierjében a második (szintén a Szabadság, szerelem mögött).
"A siker nem az én érdemem, hanem mindnyájunké: a színészeké, az egész stábé - szögezi le Sas Tamás rendező, aki pályafutása legnagyobb kasszasikerét könyvelheti el a filmmel. - Ez volt életem legharmonikusabb forgatása."
A film zenei anyagát tartalmazó CD néhány hete jelent meg, azóta szintén a slágerlisták éllovasa. A forgalmazó becslése szerint az S.O.S. szerelem! nézőszáma néhány héten belül meghaladja a negyedmilliót. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló