Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Liv Tyler lelkizik

2007.03.29. 19:56 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Egy színész néha sokat készül a szerepére: Liv Tyler például kamaszkora óta tanulja, hogyan játszhatja majd el legújabb filmje, a Megáll a világ (Reign Over me, hazai bemutató: június 7.) pszichológusnőjét. A harmincéves híresség ugyanis majd 15 éve rendszeres látogatója egy New Yorki analitikusnak – így amikor Mike Binder rendező felkérte, hogy játssza el új filmjében Adam Sandler lelkének felügyelőjét, ő először a saját pszichológusával olvastatta el a forgatókönyvet: amikor ő igent mondott, a színésznő elvállalta a szerepet.
– Elég zűrös gyerekkorom volt – meséli Tyler –, szóval, amikor az első kezelésen beszélni kezdtem, a szakember azt sem tudta mit mondjon: ilyen nehéz esettel még nem találkozott. Mostanra persze már egész másképp vagyok, de hetente egyszer azért eljárok hozzá – a forgatás előtti hónapokban pedig egy héten háromszor két órát töltöttem nála, hogy ellessem a trükkjeit.
A Gyűrűk Ura Arwenje a Megáll a világ alkotói szerint kiváló pszichológus lenne: Adam Sandler-rel tényleg mindig nagyon jól elbeszélgetett munka közben, mely egyben kétéves gyerekszülési szabadságának végét is jelzi. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló