Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a The Hell in Vietnam

Új FPS-n dolgozik a CITY Interactive.

2007.04.27. 17:38 | szerző: Retee | kategória: Játék

A CITY Interactive nem feltétlenül tartozik az A kategóriás játékfejlesztők kicsiny táborába, de azért több éves rutinjuk, és több mint húsz játékuk miatt azért már kezdőknek sem tekinthetőek a szakmában. Új projektjük a The Hell in Vietnam címet kapta, és azt hiszem a cím elég sok információt hordoz magával. Az amerikai hadsereg tagjaként tehát mi is részt vehetünk a meglehetősen hírhedt harcokban, és ehhez az akkoriban hivatalosan rendszeresített összes fegyvert is megkapjuk. A fegyvereken kívül pedig tankok, helikopterek és egyéb jármávek is segítenek vagy épp hátráltatnak minket a nyolc misszión át. Az első képeket alant, a játékmenetet bemutató 26 megás videót pedig letöltési részlegünkben találjátok. ■

előző
következő
Készül a The Hell in Vietnam
Készül a The Hell in VietnamKészül a The Hell in VietnamKészül a The Hell in VietnamKészül a The Hell in VietnamKészül a The Hell in VietnamKészül a The Hell in Vietnam
The Hell in Vietnam
A legutóbbi The Hell in Vietnam cikkek, hírek

hozzászólások (22)

Lacko
Lacko 2008.04.10. 13:25
De igazából még nem is ezek a baj, hanem a "feljavított" textúrák lettek teljesen homűályosak és szín nélküliek. vagy nem is tudom pontosan kifejezni, de nagyon élettelen lett.
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.04.10. 13:30
Végigfutottam a galériát, és tényleg sokkal fejlettebb! Ráadásul van renes fegyvermodell (bár kéz nincs hozzá), és a textúrák minősége is tényleg köröket ver a deluxera! Megpróbálom bezserezni a rendes H&D-t akkor.
Lacko
Lacko 2008.04.11. 07:47
Basszus nem találtam meg az eredetit, csak a deluxot, de azt tegnap elkezdtem... :) Yeah.

Na néztem ezt a fegyver nézetet és át lehet állítani úgy, hogy ne a fegyvert lássad, hanem egy szálkeresztet. Mondjuk úgy szarabb a hangulata, de többet látsz.

Nagyon csúnya ez a delux... :(
Lacko
Lacko 2008.07.28. 10:51
Kipróbáltam ezt a Hell in Vietnam-ot. Lehidalok!!!! :D
Azon az utolsó képen nem a nyelvöltő vietkong az érdekes (aki egyébként tényleg kecskeszakállas). Hanem a baloldali amerikai... vagyis lengyel.
Walter Sopcheck-nek hívják.... Dereng már...?
IGEN!!! Ezek a kurafi ukránok - nagy ívben szarva a szellemi tulajdonra - beleaplikálták a játékba a Nagy Lebowski c. film egyik főhősét, aki ugye köztudottan vietnámi veterán.
Tökéletesen belemodellezték (mondjuk arra fittyet hánytak, hogy valószínűleg nem volt ilyen kövér és fiatalabb volt) és még így is nevezik a játék során. Erre kössön csomót az ASVA, meg az atistjust! :P
LEGO Indiana Jones
LEGO Indiana Jones 2008.10.28. 13:17
Megvan a játék!
Egész jó, bár rohadt nehéz. Én egyik haveromtól kaptam kölcsön.
Yo játék!8-)
további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.