Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Freemannek végre mindent lehet

Ha egy üzlet egyszer beindul...

2007.09.24. 14:00 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Az igazi tehetség sokak szerint már egészen fiatalkorban kiütközik. Morgan Freeman nem ért egyet ezzel. Saját magát például későn érő típusnak tartja. Öt éves kora óta színész akart lenni, de már elmúlt ötven, amikor 1987-ben megismerte a nevét a világ, igaz akkor rögtön egy Oscar-jelölés volt a jutalma, azóta pedig az amerikai film legemlékezetesebb darabjaiban kapott szerepet. „Olyan ez, mint a pénzszerzés – mondja a színész. – Elkezdeni nehéz, de ha egyszer beindul az üzlet, szinte már magától megy.” Esélytelenként indult, messzire jutott: a maga szerény módján most igyekszik is kihasználni, amit kapott a sorstól. Az ötgyerekes, egyedülálló takarítónő kisfia két forgatás között egy 120 holdas tanyán él Charlestonban, Mississippi államban, és a ménesével foglalkozik. A Karib-tengeren vitorlázik, a Winward Szigeteken van a nyaralója, golfozni tanul, és csak a saját repülőjén hajlandó utazni – igaz, a pilótát megspórolja, ugyanis többnyire ő irányítja a gépet.
– „A mindent kipróbálni” érzéssel nagyon tudok azonosulni. Szerencsére – mondja a színész, aki legújabb filmjében A bakancs-lista (The Bucket List, hazai bemutató: 2008) című érzelmes vígjátékban egy rákkórház szökevényét alakítja: ő és betegtársa Jack Nicholson megszökik a kemoterápia elől, hogy inkább gyorsan kipróbáljanak mindent, amit egész életükben elmulasztottak. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.